Kiskunhalasi kórház szülészetről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 15:01
1/7 anonim válasza:
Én 3 gyereket is szültem ott... Még egyszer nem mennék oda, főleg, hogy a 4. babát Kalocsán szültem. Az ittenihez képest Halas egy koszfészek... 3 ágyas, saját fürdőszobás, tv-s szobák...Tisztaság és normális kórházi dolgozók. érdemes megnézni, szoktak nyílt napok lenni, mikor megmutatnak mindent.... Ja! És az orvosom nő volt... az se mindegy, hisz egészen máshogy ál az emberhez, mint egy férfi :)
2/7 anonim válasza:
Az utóbbi években csak jót hallottam róla,de itt is jobb,ha van fogadott orvosod.
3/7 anonim válasza:
Én most várom a második babámat, az elsőt ott szültem, és volt orvosom,(Úrfi) akivel nagyon meg voltam elégedve. Szerintem a csecsemősök is nagyon aranyosak egyetlen egy volt aki nagyon, de nagyon unszimpatikus volt és rideg. De ilyen meg mindenütt előfordul. Most is ott fogok szülni, és szintén az Úrfit választom. Nem tudom ha nincs orvosod akkor mi vár rád, vagy akkor milyen a szitu.
4/7 A kérdező kommentje:
Még csak tájékozódom, majd lesz doki is. Halas van közel, de lehet Kalocsa v. Szeged is.
Ha szabad kérdeznem ki volt az az egy, aki nem volt szimpi?
2010. ápr. 9. 21:16
5/7 anonim válasza:
Szia! ha közel van hozzátok Kalocsa is, javaslom, hívd fel a kórházat és érdeklődd meg, mikor lehet megnézni az osztályt... Érdemes!! Hol laksz egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!