39 hetes vagyok. Mikor kell odaadni a dokinak a pénzt? A bábának is kell adni? Neki mikor, és mennyit?
Figyelt kérdés
2008. okt. 16. 12:16
1/6 anonim válasza:
Én varatszedéskor adtam oda a pénzt az orvosnak , nem adtam a bábának.
2/6 anonim válasza:
Mi a fogadott orvosunknak csakis a varratszedés után adtuk oda a pénzt!!nehogy odaadd előtte....
Nekünk nem volt fogadott szülésznőnk, de neki is vettünk egy 15.000 ft-os nagy kosarat ha jól emlékszem a Tesco-ban lehet kapni, van benne minden!
3/6 anonim válasza:
Én is varratszedés után adtam oda a pénzt,a szülésznőnek, meg a csecsemősöknek pedig egy nagy ajándékkosarat vettünk.
4/6 anonim válasza:
Varratszedés után add oda.A szülésznőt mindenki maga dönti el ad e vagy sem.De ha sokat segített szerintem adhatsz neki.
5/6 anonim válasza:
A dokinak varratszedéskor,nekünk 50.000 mondott a doki,hogy nála annyi egy szülés.A bábának is illik adni(ha tudsz)mikor már átöltöztette a babádat,10.000(mi sajnos ennyit tudzunk)Könnyü szülést,4hós.baba anyukája:)
6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat mindenkinek.
2008. okt. 20. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!