Tatabányára mit kell vinni, babának, mamának?
Császárosok esetében ha minden jól megy, akkor azt hiszem 5 napot kell bent lenni. így készülj ruhával. bár adnak, de mikor én szültem, tele volt a szülészet, nem volt váltóruha és a fiamat halvány rózsaszínbe öltöztették.
Adnak mindenféle vegyszert (hintőpor, alkohol, popsikrém stb), hőmérőt babánként, adnak cumisüveget, benne kicsi teával. Napi 5db pelust adnak, többet nem tudnak, úgyhogy 1-2 darabbal készülhetsz pluszban.
eEzeket adnak, minden másról neked kell gondoskodnod. Neked tisztálkodószerek, betét, mellszívó stb. A babának törölköző, textilpelus is jó, ha van néhány pl.
Mivel írod, hogy császáros leszel, alapból a hagyományos szobába fognak rakni 8legalábbis közel 4 éve így volt, amikor én szültem), de aztán átkérheted magad a babás szobába, ha van hely, és te is úgy érzed. Én ott voltam és egy csaj átkére magát, pedig császáros volt. Kemény volt, ugye neki nehezebb a mozgás, mégis el kellett látnia non-stop a picit.
A hagyományos szobában ugye csak etetésre hozzák ki a piciket.
Hú, hirtelen nem tudom mit írjak, kérdezz bátran!
Ja, iratok! Kiskönyv a leletekkel és házassági kivonat vagy apasági nyilatkozat!!!!
Sorstársnak: :) Holnap fekszek be,azt nem tudom,hogy megvárják-e a kiírt időpontot,vagy megműtenek másnap! Te mikorra vagy kiírva? Ha gondolod írj privit!
Ennek örülök,hogy nem baba mama szobába kerülök,2éve a fiamnál (másik kórházba) oda kerültem,és nagyon nehéz volt!
Amiket írtatok azokat összepakoltam,ha meg valami kéne,majd behozza a férjem! Esetleg írhattok tapasztalatokat a kórházról,mert eddig nem sok jót hallottam róla:(
A babának szerintem egy lázmérő jól jöhet, mert a kórházi alkoholos vacakkal nem lehet normálisan mérni. De ez akkor kell, ha mégis átkerülsz a baba-mama szobába.
Amúgy törölközőt vigyél neki mindenképpen, meg szerintem pár bodyt is. Már csak azért, mert a kórházban az angol pólyához ingeket adnak, az meg szerintem nem túl praktikus.
Szerintem amúgy nem rossz hely, nekem jó tapasztalataim vannak. 8 hónapja szültem ott, még viszonylag friss az élmény. :D
Minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!