Veszprémi kórházba mitt kell összecsomagolni a babának és a mamának?
Szia! Igaz, én már 14 hónapja szültem, de iránymutatónak jó lesz.Aztán hátha ír egy frissebb anyuka:)
Neked kell szülés utánra vastag betét, tenát vegyél a gyógyszertárban, mondd, hogy szülés utánra kell. Kell vinned hálóinget is, papucsot, törölköző, tusfürdő, értelemszerűen fésű, fogkefe, stb...irataid, házassági anyakönyvi kivonat,babának pelenka, mert 5 db-ot adnak, de ócska. Én vittem bephanten kenőcsöt is a cicimre meg a fiam fenekére, meg az arcát is bekentem vele, amikor pöttyös lett. Vigyél tejszívót is, meg szoptatós melltartót, melltartóbetétet. Ja, textilpelenka is kell. Meg kesztyű a baba kezére, ha nagyok a körmei. Bocs az összevisszaságért, korán van még. Kérdezz bátran, igyekszem válaszolni:)
Szia!
Az előzőeket csak annyival egészíteném ki, hogy mindenképp vigyél te is eldobható pelust, a köldök ápoláshoz minden egyébhez adnak kelléket.
Nem árt ha viszel be neki egy váltás ruhát is, mert ha lebukja magát, vagy a széklete kifolyik át tud öltöztetni, mert egy napra 1 váltás ruhát adnak pluszba, persze olyat vigyél amit nem sajnálsz, ha esetleg elkeveredik. Nem árt neki egy cérna sapka sem, nehogy huzatot kapjon a kis feje.
Én most raktam össze a cuccait, ha előbb nem a jövőhéten csüt-ön be kell feküdnöm.
Kb 1 hónapja bevezették a 24 órás rooming in-t szóval mindenkivel ott van a babó egész nap. Ha mész NST-re adnak tájékoztatót és kint van a faliújságon is.
Igaz a tájékoztatóban azt írták, hogy cumit ne vigyünk, de én azért odateszem, hátha szükség lesz rá!
Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!