Szerintetek szólhatok majd ez ügyben a dokinak?
Figyelt kérdés
Most várom a második babámat.
Észrevettem hogy a hüvelyem már nem olyan mint szülés előtt volt, szerintem nem varrtak össze rendesen.
Ha szülés után a varrásnál szólok a dokinak hogy szűkebbre varrjon szerintetek megtenné?
2011. okt. 25. 16:38
1/3 anonim válasza:
Közvetlen szülés után nem tud "összébb varrni", viszont azt hiszem tb -re kérhető ilyen műtét szülés után x idővel. De hoyg ez hogy, meg mi a menete stb, azt nem tudom?
2/3 anonim válasza:
Ez érdekes, én is második babát várom, és csak mostanában kezdtem el érezni a korábbi heget és a varratok helyét, eddig szinte észrevétlen volt.
Én egyébként úgy tudom, hogy közvetlenül a baba születése után is helyre tudják rakni, és későbbi plasztikára csak komplikáltabb esetben van szükség.
3/3 anonim válasza:
Én nem értek hozzá (csaszis vagyok) de persze, mindenképpen szólj neki! Majd elmondja, hogy lehet-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!