A kórházban hogyan kell jelezni ha valaki nem akarja hogy babáját tápszerezzék?
16:27-es vagyok.
Én is féltem a szoptatástól, hogy nem fog menni, vagy nem lesz tejem, de pozitívan kell hozzáállni és tényleg minél gyakrabban kell szoptatni. Én sem akartam, hogy jöjjenek a rokonok, csak az volt a baj, hogy szombaton szültem és mivel hétvégén mindenki ráért, ezért jöttek is! És nem akartam senkit sem megbántani. Az egyágyas szoba abból a szempontból tényleg jó, hogy oda bemehetnek a hozzátartózók, de szerintem abból a szempontból nem jó, hogy egyedül vagy, és főleg első babánál nekem nagyon jó volt, hogy a szobatársak segítettek és kérdezhettem tőlük, láttam, hogy ők mit hogy csinálnak... Szóval van előnye és hátránya is!
16:27-es: hát igen én is örlődök hogy mi a jobb, mert valóban én is úgy állok hozzá, hogy első baba esetén jobb lenne tapasztalt mamikkal egy szobában lenni. :) :)
Egyébként ha sikerül is térítéses szobába menni akkor is csak a párom és az én titkom lesz, hogy ne jöjjön a rokonság. A többi rokonnak meg szelíden meg fogom mondani, hogy nem akarom egyedül hagyni a babát a tápszerezés egyebek miatt így legyenek szívesek ne jöjjenek. Talán a három nap alatt egyszer anyóst fogadom mert ő bp-i és közel lakik a szent margithoz, de tesómék pl. 17 kerületben laknak és nekik nem igazán éri meg 15-20 perc miatt utazni órákat főképp hogy nekik is pici babájuk van. Anyukámék vidékiek, tesómhoz se mentek be, így rájuk se számítok. Apukám (szüleim elváltak) ő biztos nem fog meglátogatni. Após: ő meg könnyen ért a szóból. :)
Úgyhogy egyedül anyóssal lesznek nehézségeim - de ha nem érti meg a helyzetet akkor az az ő baja - most nem az ő érzései a fontosak...
De hát majd kiderül, hogy lesz --- én egy nappal is beérném a térítésesbe, hogy az apukája megölelhesse, láthassa a babóját. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!