Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült mostanában (akár idén)...

Szült mostanában (akár idén) valaki ügyeletesnél a Szent Imrében?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy volt már ilyen kérdés, de az régi. Minden infó érdekel.

2017. máj. 15. 17:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ja amúgy összesen 20 perc volt amíg a doki bent volt. A szülésznőre kell támaszkodni, ott meg nagyon kedvesek!!!! A csecsemősökre kell rápirítani csak, utánuk mindenképp MENJ és kérdezd őket, mert maguktól nem segítenek. Ha kérdezed őket, akkor viszont mindent megmutatnak.

Na meg van ingyenes szülésfelkészítőjük, ami igazából egy előadás amit a szülésznők tartanak. Menj el, nagyon hasznos. Elmondanak mindent, hogy mi miután következik, mit preferálnak a szülés közben - fájdalomcsillapító vagy más módszer, hogy mit tud a kórház biztosítani a 3 napra, neked mit kell bevinni, és lehet kérdezni is.

2017. máj. 16. 10:00
 12/19 A kérdező kommentje:
A szülésfelkészítőre gondolom akkor is mehet az ember, ha nincs fogadott szülésznője.
2017. máj. 16. 10:11
 13/19 anonim ***** válasza:

Az utcáról is bemehet bárki :)

Nevet se kérdeznek, olyan mint egy nyitott előadás. Sokan pl visznek családtagot is. Főleg férjet aki bent lesz a szülésnél!

2017. máj. 16. 10:12
 14/19 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok, mindenkit felpontoztam (mert nyilván ez itt nagyon fontos :D).

Az alternatív részeket is használta valaki, hallottam, hogy van kád, labda, stb.

2017. máj. 16. 10:16
 15/19 anonim ***** válasza:
Én az alterben voltam, kipróbáltam a kádat is, de előre mondtam, h a kitolásnál rendes szülőszobát akarok. A kád víz nagyon felerősítette a fájásokat, alig tudtunk átérni a sima szülőszobába.
2017. máj. 16. 11:14
 16/19 anonim ***** válasza:

A decemberi vagyok :D

TB alapon én is kádban vajúdtam, nagyon jól esett!

Amúgy a szülőszoba olyan volt mint egy nappali :D Kanapé és tv nélkül persze..

Nagyon kellemes hangulata volt. Emlékszem, a festményt néztem a falon a fájások alatt, hogy tereljem a figyelmem :D

2017. máj. 16. 12:57
 17/19 anonim ***** válasza:
Utolsó, amikor Te szültél, már két alter szoba volt? Mert 7 éve még csak egy, én abban voltam. Én meg a fájásoknál abba a kis szekrénybe kapaszkodtam, bár nem sokat, mert pár fájás után már tolófájásaim jöttek, miután kiszálltam a kádból.
2017. máj. 16. 14:31
 18/19 anonim ***** válasza:

Arra emlékszem, hogy egymás mellett volt két szülőszoba, kicsit V alakban. A bal oldaliba mentem én. Nem tudom, hogy ezeken kívül milyen szobák vannak még :/

De amúgy kedves kérdező, ha érdekel, a szobákat is meg tudják mutatni. Mivel nem tudják előre hogy mikor van épp szülés, így azt javasolják, hogy telefonáljon be az érdeklődő a szülészetre, mondja hogy szeretné megnézni a szobákat és szólnak hogy oké, fél óra múlva vagy 1 órán belül jöhet-e.

2017. máj. 17. 09:30
 19/19 A kérdező kommentje:
Szuper, ez nagyon jól hangzik. :)
2017. máj. 17. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!