Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti mit csináltatok éppen...

Ti mit csináltatok éppen mikor beindult a szülés?

Figyelt kérdés
2017. máj. 10. 20:21
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
82%
Zuhanyoztam. Éreztem, hogy elfolyik a magzatvíz.
2017. máj. 11. 04:47
 22/39 anonim ***** válasza:
89%
Elküldtem pár emailt a munkahelyemre. Örömmel nyugtáztam, hogy minden még folyamatban levő dolgomat letudtam, most már csak várom a babát. 39+6 volt aznap. Elmentem wc-re, mikor kijöttem konstatáltam, hogy még folyik valami. Mivel nem voltam benne biztos, hogy magzatvíz, és nem volt nagy mennyiség egyszerre, ezért vártam. A második hullámnál már tudtam, hogy mi történik. Hívtam a párom, akit tudtam, hogy éppen megbeszélésen ül. Mondta is, hogy tart még a dolog, én meg mondtam neki, hogy én meg vagy bepisiltem, vagy folyik a magzatvíz, de inkább utóbbi. :) Rekord idő alatt otthon volt.
2017. máj. 11. 08:17
 23/39 anonim ***** válasza:
87%

Húsvét hétfő reggelén kezdett el fájni, úgy mensi szerűen. KB. 5 percesek voltak. Mivel első baba volt, nem tudtam mennyire kell fájni... bementünk a kórházba, ott azt mondták, csak jóslók.

Haza mentünk. Tettem vettem, ettem, ittam, gépeztem. Déltől kezdett jobban fájni. De tartottam magam ahhoz hogy ezek jóslók.

Este 7-kor voltam úgy hogy már annyira intenzív volt, hogy megállított a mozgásban. Ekkor visszamentünk a kórházba.

Éjfél előtt megszületett a fiam :-)

Most nst-n voltam. Utána magzatviz vizsgálat volt. A doki már nem engedett ki a szülöszobáról, mert bezöldült a magzatviz.... Indították, de császár lett a vége.

2017. máj. 11. 08:18
 24/39 A kérdező kommentje:

Mindenkiért elolvastam.

Nagyon sokan nagyon szerencsések.

Én várok de már most hajnalba egy kis nyákdugó távozott remélem beindul. 38+4 napos vagyok most. Holnap megyek nstre. Nyitva voltam 1 cmre. Hátha lesz ma max holnap valami ha megnéziba doki a mehszájat.

2017. máj. 11. 09:12
 25/39 anonim ***** válasza:
76%

Igazából semmit :D

Éjjel volt. Kikapcsoltam a tévét, gondoltam alszok egyet, fáj picit a hasam. Nem tudtam, hogy beindult. Elkezdődtek a fájások, de nem tudtam hogy jósló vagy igazi? Pár órát elgörcsölgettem amikor úgy döntöttem, felébresztem a párom és bementünk a kórházba azzal a hozzáállással, hogy nézzenek meg, max hazaküldenek ha nem szülök.

Hát bent tartottak :D És nem folyt el a magzatvíz.. Csak a tolási szakaszban.

2017. máj. 11. 09:38
 26/39 jafnrétti ***** válasza:
76%

1. Aludtam, reggel 6 körü ébredtem fájásokra.

2. Este fáradtan ledöglöttem a kanapéra tévézni (még arra is emlékszem, hogy pont a Family Guy kezdődött), amikor elfolyt a magzatvizem.

2017. máj. 11. 11:06
 27/39 anonim ***** válasza:
76%
Aludtam :-)
2017. máj. 11. 14:26
 28/39 anonim ***** válasza:
76%
Az elsőnél épp felébredtem, aztán volt egy pukkanás és elkezdett szivárogni a víz, jöttek a fájások. A másodiknál aludtam és éjjel lementem pisilni.
2017. máj. 11. 16:40
 29/39 anonim ***** válasza:
87%
Aludtam. Hajnali 3:40-kor elfojt a magzatvíz. 4:15-től bent voltam a szülőszobán. 10:30-ig vajúdtam, mikor mondták, hogy császár lesz. Ez ma volt, most eszegetek, hulla vagyok, de csíp a katéter és nem tudok aludni de 4-kor kelés..
2017. máj. 11. 18:54
 30/39 A kérdező kommentje:
Miért lett császár a vége utolsó?
2017. máj. 11. 20:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!