Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti mit csináltatok éppen...

Ti mit csináltatok éppen mikor beindult a szülés?

Figyelt kérdés
2017. máj. 10. 20:21
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
91%

Éppen vezettem mikor elkezdtem érezni hogy furán fájdogál.

De még másnapig ellébecoltam otthon a kis fájásaimmal, filmet néztünk,sétafikáltam, ettem ittam,aludtam is éjjel. Másnap délután már nagyon fájt, akkor mentünk be a kórházba. Így 5 órát voltam a szülőszobán. ☺

2017. máj. 10. 21:09
 12/39 anonim ***** válasza:
91%
Aludtam. Reggel felkeltem, a férjem pont munkába készülődött. Azt hittem, bepisiltem, de nem, magzatvíz volt. Bementünk egyből a kórházba, délután 4-re lett meg.
2017. máj. 10. 21:16
 13/39 anonim ***** válasza:
68%
Na, én négyszer szültem, sosem volt olyan szerencsém, hogy elment a magzatvíz! Azért nem ez a leggyakoribb. Mindegyik fájással kezdődött. Elsőnél kh-ban voltam eleve. Másodiknál reggeli uh után jöttem haza, és épp akartunk indulni bevásárolni, én meg mondtam, hogy mindjárt indulhatunk, csak várjunk már még egy kicsit, mert fáj a hasam, mindjárt elmúlik... aha... 4 ujjnyival értünk be. Harmadiknál nst mutatott valamit, de én nem éreztem semmit, viszont kinyílt a méhszáj, majd burkot repesztettek nemsoká. Negyediknél szintén fájásokkal indult (bábakoktél után).
2017. máj. 10. 21:34
 14/39 anonim ***** válasza:
87%

1.-nel a reggeli nst utan, itthon uldogeltem a kertben es neztem ahogyan a parom kerteszkedik :-P

2.-nal hajnalban arra ebredtem h mensi szeru fajasaim vannak. Mozgolodtam picit, majd fel is keltem, hatha elmulnak. Nem multak el!

Mindkettonel az orvos repesztette meg a burkot.

2017. máj. 10. 22:03
 15/39 anonim ***** válasza:
87%
Este 9-kor sütizéses filmnézés közben éreztem, hogy mensiszerűen fáj a hasam, elmentem wc-re és láttam a nyákdugót, ezzel el is kezdődött a történet.
2017. máj. 10. 22:08
 16/39 anonim ***** válasza:
87%
Tescoban voltunk a férjemmel. Mikor bementünk semmi nem volt, pár 20 perces után a vásárlás végére 5 perces fájásaim voltak. Kocsiba be, férjem felfutott a bőröndért és mentünk a kórházba. Aznap megszületett a lányunk.
2017. máj. 10. 22:08
 17/39 anonim ***** válasza:
87%

Az elsőnél hajnalban felébredtem, éreztem, hogy nem stimmel valami, ki kellett mennem a vécére. Ott kicsusszant a nyákdugó. De még nem fájt igazán, ugyanolyan nyilalásaim voltak, mint az azt megelőző pár napban, gondolom, azok voltak a jóslók. Reggelig pihiztem, de el kezdett szivárogni a magzatvizem, úgyhogy kora reggel bementünk a kórházba. Aznap délután megszületett a fiam.

A kislányomat 9 nappal túlhordtam, kórházban voltam, és indították.

2017. máj. 10. 22:38
 18/39 anonim ***** válasza:
72%
Aludtam én is. Màr egy hete bent dekkoltam a kórházban túlhordással. Emlékszem mondtam este, ha màr eddig nem szülök, akkor remélem éjjel sem jön rám, nagyon fáradt vagyok. Erre nem elment a magzatvíz hajnali 4-kor?? A nyákdugó kb egy hete folyamatosan távozott részletekben. Nem volt rövid szülés...este 11-ig egy deka fájàsom sem volt...dekkoltam a szülőszobàn. Másnap reggel 9-re lett meg a baba. Szóval 29 óràra rá!
2017. máj. 10. 23:15
 19/39 anonim ***** válasza:
93%
Iszonyatosan fáradt voltam, éjjel fél egykor még ránéztem az órára, aztán már csukódott le a szemem. Fél egy után 10 perccel "ébredtem" (még el sem aludtam rendesen), hogy fáj. Az első gondolatom az volt, hogy basszus, ha lefeküdtem volna időben akkor legalább egy picit aludhattam volna előtte :D
2017. máj. 10. 23:24
 20/39 anonim ***** válasza:
87%

Elso baba. Semmi kulonoset, a kanapen ultem a tesoimmal, es filmeztunk. A parom fel oraval azelott indult el dolgozni, en nem sejtettem akkor meg, hogy aznap szulni fogok, kulonben nem ment volna be :D

Egyszer csak azt vettem eszre, hogy ugy faj 1-2 percig (eleinte hosszu fajasaim voltak) a hatam, hogy nem birok ulni.

De ssjna eleg keson, 21.5 ora vajudas utan nyomtam csak, a kitolas pedig 1 oraig tartott, ugyhogy 22.5 ora mulva szultem meg. De hala istennek nem volt fajdalmas annyira, egyszer sem ereztem ugy, hogy elviselhetetlen lenne. A vegen mar faradt voltam, de ennyi.

2017. máj. 11. 00:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!