Ti mit csináltatok éppen mikor beindult a szülés?
Figyelt kérdés
2017. máj. 10. 20:21
31/39 anonim válasza:
Belekakilt a magzatvízbe és teljesen zárt voltam. 4 óra vajúdás utén azt mondták, hogy offos és császár.
32/39 anonim válasza:
Bevasarlo kozpontba voltam mikor elfolyt a magzatvizem... pedig rettegtem hogy ne nyilvanos helyen tortenjen meg de akkor nem erdekelt semmi :D
33/39 anonim válasza:
Fel alá járkáltam a folyosón, mi g végül szóltak, hogy kijött a baba, bemehetek hozzá.
34/39 anonim válasza:
Mi nem hasznos a vàlaszokban? Hàt màr csak tudjàk az anyukák, hogy hogyan szültek?! :O
35/39 A kérdező kommentje:
Hat tudod vannak ilyen notorikus lepontozók akik csak ezt tudják.... ne foglalkozz vele. Egyet mondjuk nem értettem en aki azt irta hogy szültem... azzal az infoval én se voltam elölrébb.
2017. máj. 13. 19:20
36/39 anonim válasza:
Meg is kaptam érte a 19 pontot.
Nekünk még nem volt terhestorna, meg légzőgyakorlat,stb.
Már túlhordtam 3 nappal, elvitt a mentő, a szülész meg azt mondta, hogy szülünk. Világéletemben tekintélytisztelő ember voltam, nem mertem ellenkezni, hát szültem. Stoppolással, műhímzéssel együtt 1 óra volt.
A 2. és 3. gyerekem is hasonló módon jött a világra.
37/39 anonim válasza:
Éppen a férjemmel beszélgettem skype-on, mert másnap másik városban dolgozott volna, így előző este (amikor épp megindult a szülés) már elment otthonról. Csak azt vettem észre, hogy a hónapok óta szokásos méh-keményedések most rendszeresen és sűrűbben jönnek.
38/39 anonim válasza:
moziban voltam,elfolyt a magzatvíz...azóta sem láttam a film végét,pedig 8éve volt.
39/39 anonim válasza:
Melyik volt az? Valaki biztos leírja, aki látta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!