Szültetek mostanában a Jahn Ferenc dél pestiben? Friss tapasztalatokat várok, milyen, lepukkant még nagyon? A szülésznő milyen hozzáállású volt?
Minden érdekel,szülőszoba,gyermekágy,csecsemősök.Vajúdástól hazajövetelig mindenről írjatok.Mikor kell szülésznőt fogadni?stb.
Köszi,egy 20 hetes km.
Szia!
Én most május 23-án szültem a kórházban. Azt nem tudom, hogy milyen volt előtte a kórház, mert az első babám, de én teljesen meg vagyok elégedve. A vajúdó egy egyszemélyes szoba ággyal, egy kényelmes fotellal, és egy nagy labdával amin lehet ücsörögni (ajánlom) ahova bemehet apuka, vagy a kísérőd. Nekem fogadott orvosom volt, szülésznőt nem fogadtam, de annyira meg voltam elégedve vele hogy ő is kapott egy kisebb összeget. Akkor látott először, de nagyon kedves volt. Ő vizsgált óránként amíg a doki oda nem ért. Másnap lejött a szobába és megkérdezte, hogy hogy vagyok (a szülésznő). A nővérek és a csecsemősök rendesek, kedvesen kell hozzájuk szólni és akkor ők is úgy viszonyulnak hozzád. Én 4 napot voltam bent, de maximálisan meg vagyok elégedve. Én rendesen hüvelyi úton szültem,kisebb gátmetszéssel, úgyhogy nem szorultam semmi különösebb ellátásra, de a gátsebet kezelték minden este. A babának kell pelus (textil és eldobható is), popsitörlő és egy kis takaró, ruha nem csak amiben majd hazaviszed.
Én 5 ágyas szobában voltam, és hál istennek a szobatársak is nagyon aranyosak és segítőkészek voltak.
Hát ennyi, könnyű szülést, jó babázást.
(Bocs hogy ilyen hosszúra sikerült)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!