Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szültetek mostanában a Jahn...

Szültetek mostanában a Jahn Ferenc dél pestiben? Friss tapasztalatokat várok, milyen, lepukkant még nagyon? A szülésznő milyen hozzáállású volt?

Figyelt kérdés

Minden érdekel,szülőszoba,gyermekágy,csecsemősök.Vajúdástól hazajövetelig mindenről írjatok.Mikor kell szülésznőt fogadni?stb.

Köszi,egy 20 hetes km.

2010. máj. 14. 15:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

ez engem is érdekelne. :)

15 h km

2010. máj. 14. 15:48
 2/11 anonim ***** válasza:
56%

én március 15.én szültem ott,fogadott dokival,és szülésznővel,végül császárral.k nagyon odafigyeltek mindenre,meg voltam elégedve.végül nem az alapítványi szoba mellett döntöttem,mert első baba,nem árt a tapasztalatcsere.7napig voltunk bent,a nővérek,és a csecsemősök is nagyon normálisak voltak,napjában többször kérdezték kinek kell segítség szopizáshoz,tisztába tételhez,bármi kérdezhettem.egy csecsemős volt bunkó,aki kerek perec kijelentette,hgy csak a látogatáskor lehet bevinni a gyereket hozzájuk,ami eléggé szar volt,mert az epidurális miatt üvölteni tudtam vlna a fejfájástól 5 napig,eléggé leharcolt voltam.de a többinek ha megmondta,mi a helyzet,nyugodtam bevihettem a gyereket,ha le akartam feküdni 1-2 órára pihenni.egy este még a fürdetést is megnéztem,mert az eggyik csecsemőssel beszélgettem közben.a velünk foglalkozó nővérek is rendben voltak,napi 3szori vérnyomás,és lázmérés,még azt is megkérdezték,van-e gyógyszerem,mert szedek vérnyomásra.kicsit valóban leharcolt a kórház,de melyik nem?én összességében meg voltam elégedve,az egyedüli dolog,ami a szememet szúrta,az eggyik szobatárs volt,de mivel 5 ágyas szobában voltam,7napig,ez elkerülhetetlen.igénytelen volt,és baromi idegesítő,az 5.gyerekkel,hál'isten csak 2 napig élvezhettem a horkolását.és ami még fontos,a doktornéni folyamatosan tájékoztatott a babám állapotáról,volt egy kis fertőzése,azért voltunk olyan sokáig bent,és a papírjai is készen voltak 2 nap alatt,helybe hozták.nagyjából ennyi,ha valami még érdekel,írj.

j.

2010. máj. 14. 23:39
 3/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi utolsó:)

Lehet azért foglalkoztak veled többet és odafigyelőbben mert császáros voltál nem?

Nekem nem első babám,akit simán szültem remélem most is simán élhetem át.Engem az érdekelne,hogy a szülőszoba változott-e?Még mindíg függönyös meg csempés falas elválasztások vannak a szülőágyak között?Nincs külön vajúdó?

Az Ikeás szoba milyen? Ha éppen szabad akkor lehet oda menni vajúdni és szülni?

A gyerekágyon én amikor szültem elöl feküdtem az újszülöttös ajtó melletti 2 ágyasban.Így jó volt:)Remélem most is lesz rá módom.

Mit kellett bevinned?Babának pelus,popsitörlő stb?

Magadnak?

Köszi ha válaszolsz.

2010. máj. 18. 09:14
 4/11 A kérdező kommentje:
bocsi értelmetlen voltam szóval az első babámat simán szültem:))
2010. máj. 18. 09:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Szia!Én 2008-ban éltem át a dél pesti kórház szolgáltatásait.Ahol vajudtam,ott még akkoriban függönyös,csempés vajudó "szobák" voltak.A többit sajnos nem tudtam megtapasztalni mert császáros lettem.Engem a főorvos műtött,nem volt gond.Viszont mikor vajudtam,akkor mindig kértem segítséget az aktuális szülésnőtől,mert egyedül voltam,és féltem,nagyon fájt,első szülésem,és nem segítettek semmit.Nem is jöttek megnézni,h mi van velem.Szóval ebből a szempontból nem tetszett,de amúgy a kaja,a gyerekápolás,a nővérkék nekem megfeleltek.Mivel nem volt fogadott orvosom,hozzám nem járt a doki,a mellettem lévő "pénzes" anyukákat naponta többször megnézték.A kicsit látogatáskor csak üvegablakon keresztül lehetett megnézni,de gondolom ez a te szülésednél is így volt.Nekem ez a véleményem a kórházról.
2010. máj. 20. 18:37
 6/11 anonim ***** válasza:

Ja,és a papírokat ott helyben megcsinálják.Mire kijöttünk a kórházból már mehetettem az anyakönyviért.

Védőnők jártak be,akik megmutatták,hogyan kell szoptatni,beszélgettek velem,stb.Szóval volt jó oldala is a dolognak.

2010. máj. 20. 18:39
 7/11 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Igen ezeket már tudom:)

Arra lettem volna kíváncsi,hogy mióta felújították a szülőszobát milyen lett?Még nekem is függönyös szobák voltak.

De milyen most az ikeás szoba?

Mit kell bevinni?Változott valami?

Pelus,popsitörlő?

2010. máj. 21. 11:47
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia!05.23.ai,23:39-es vagyok.no,szval a függönyöshöz nem volt szerencsém,mert a dokim rögtön a kika szobába kldött,ott aztán minden van,sarokkád,bordásfal,franciaágy....aztán átmentünk egy másik szobába vajúdni,az a lila szoba,ott nincs kád,de az is 1 személyes,ott vajúdtam,az is jó kis szoba.aztán pár óra múlva mentem a műtőbe.ha jól emlékszem azt mondták a szobatársak,nem függöny van a "sokágyasban",hanem üvegtégla elválasztásnak,de meg voltak elégedve.vinni kellett a picúrnak tisztába tevéshez dolgokat,mert ugye nappal velünk volt,meg vigyél neki egy takarót is.mellszívó is jól jött,mindenk használt a szobában,mert ha nappal lefejsz tejet neki,éjszaka azt kapja,és nem tápit.ruhát ne,mert az ő angolpelusukban van,de textilpelus kell!én hétfőn szültem,szerdára kész voltak a papírjai,még a lakcímkártyája is,de vidd a házassági anyakönyvit,mert kérik.magadnak tena super betétet,és van az a hálós tena bugyi,2 darabos a patikában pár száz forint,megéri.étkező eszköz,mobil,töltő.több váltás hálóing,én olt hogy egy nap 3at elhasználtam:(és vigyél melltartóbetétet is,nekem 4.nap után szükségem volt rá.

zokni is jól jött még a vajúdáskor,meg a kórtermekben sem volt olyan meleg.hirtelen nem jut más az eszembe,ha neked igen,kérdezz!!

üdv:J.

2010. máj. 22. 20:09
 9/11 anonim ***** válasza:
ja,nem hiszem hog azért foglalkozatk velem többet,mert császáros voltam,vagy mert fogadott dokim volt,mert a szobában volt olyan anyuka,aki rendesen szült,és olyan is,akinek nem volt dokija,mindenki ugyan annyi figyelmet kapott.
2010. máj. 22. 20:14
 10/11 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi erre voltam kíváncsi:)

Most már okos lettem:))

Szóval akkor annyira azért nem gáz a kórház,mint sokan írják....Én már szültem ott ugye akkor elég lepukkant volt,de nem vészes.

2010. máj. 25. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!