Gyulai és Békéscsaba kórházról tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Ki hol szült? Gátvédelem lehetett-e? Milyenek az orvosok?mindent :)2010. máj. 14. 15:07
1/4 anonim válasza:
Hát, én még nem szültem, de azért leírom, amit tapasztaltam.
Nekem két ismerősöm volt a gyulai kórházban...sajnos mindkettő meghalt.
Ezzel nem akarlak elriasztani, a szülészetet nem ismerem, de a belgyógyon nagyon bunkók az orvosok!
Inkább a csabai kórházat ajánlanám!
2/4 anonim válasza:
Szia!
én 11 hónapja szültem Csabán és minden rendben volt,rendes volt mindenki könnyen is szültem hála:)ja és hozzá tenném még fogadott orvosom se volt...és velem többet törődtek mint akinek volt orvosa!én Orosznál szültem mivel ő volt ügyeleten de minden nap bejött hozzám megnézett,3 napíg bent voltunk azután jöttünk haza!ja és elmondanám hogy az ebéd is finom:)
3/4 anonim válasza:
Szia én Gyulán szültem rendben volt minden tudok egy jó orvos t aki biztosan foglalkozik veled:-)
4/4 anonim válasza:
A két Viharsarki kórház országos szinten wellnesshotelnek számít!! A B.csabai volt 1x az év kórháza is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!