Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ikrekkel császár, vagy termész...

Ikrekkel császár, vagy természetes szülés a legjobb?

Figyelt kérdés

Ikerpárral vagyok várandós, minden rendben van velük, ám az orvos császármetszést javasolt. Kinek mi a tapasztalata? Én inkább természetes úton szeretném megszülni őket.

22hkm

2017. ápr. 13. 15:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ikres anyuka vagyok. Az első babát természetes úton szültem meg, nem volt semmi baj, a másodikat viszont császárral kellett, mert a nyaka köré tekeredett a köldökzsinór és nagyon gyenge volt. Az orvosok elég sokat küzdöttek érte.

Azt mondják a nő egyik legjobb élménye az, ha gyereke születik, nekem az egyik legrosszabb volt. Egészen addig, amíg a kisebbiket is haza nem engedték, onnantól tudtam igazán boldog lenni.

Szerencsére nincs semmi bajuk, mindketten okos, gyönyörű 16 éves lányok.

Nem kell megijedni, ha bármi baj van, az orvosok tudják mit kell csinálni. Sok szerencsét kívánok a babákhoz.

40/N

2017. ápr. 18. 14:23
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is ikerekkel vagyok várandós (33 hetes). Első doki rögtön a császárt mondta, másik doki akinél szülök mondta h lehet ebből természetes is ha minden rendben, de ezt követően kb 21-ik héttől mindkét baba farfekvéses, szerinte már nem fognak megfordulni, így mindenképp császár lesz.

Szerintem bízz az orvosba, beszéld meg vele a természetes szülés és a császár kockázatát. Ikreknél azért magasabb a kockázat. A babák egészsége a legfontosabb és az, hogy császárral születnek nem leszel kevesebb.

Nekem épp tegnap mondta egy császáros anyuka, hogy ha ő választana akkor császárt választana legközelebb is. Hallott már sok olyanról, hogy komplikáció miatt oxigénhiányosan született meg a baba,köldökzsinór rátekeredett a babácskára, szerinte a császározás kevesebb kockázattal jár a baba szempontjából.

Én biztos nem ragaszkodnék a természetes szüléshez ha az orvos nem javasolja, mert ha történne valami baj emiatt nem bocsátanám meg magamnak.

2017. ápr. 28. 10:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Hogy alakult a szülésed? Nagyon kíváncsi vagyok!
2017. okt. 2. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!