Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után sikerült pisilni?

Szülés után sikerült pisilni?

Figyelt kérdés
Illetve székelni? Már elnézést a kérdésért, csak gondolom a friss gátsebbel ez is nehezebben megy? 36 hetes kismama
2010. máj. 12. 19:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nekem nem ment a pisilés ezért katétereztek. Ettől sem kell megijedni. Semmiség az egész, nem fáj. Muszáj valahogy kijuttatni, mert szétrepedhet a hólyag.
2010. máj. 12. 21:27
 12/23 anonim ***** válasza:

Elsőre nem sikerült csak katéterrel. (fekve, ágytállal)

Másodjára megint nem jött össze, szintén fekve, ágytállal.

Harmadjára feltérdeltem a gurulós ágyon, belekapaszkodtam magam mellett a polcba és addig térdeltem, míg sikerült. Volt vagy 15 perc.

A székeléssel szerencsém volt, nem kaptam beöntést, így kedd éjszaka szültem, csütörtökön volt székletem.

Kicsit izgultam, de nem volt vészes.

Mondjuk az utolsó hetekben nagyon figyeltem, hogy ne egyek olyat, ami szorulást okoz, igyekeztem lazítani a székletet.

2010. máj. 12. 23:32
 13/23 anonim ***** válasza:
Nekem volt gátsebem, de én majd' bepisiltam a szülőszobán szülés után, és kértem, hogy segítsenek kimennem. minden gond nélkül ment, a székelés kevésbé. Nagyon féltem tőle, de végül a hashajtó segített. Gátsebem nekem egyáltalán nem fájt, szülés után másnap már török ülésben is ülhetem...
2010. máj. 13. 03:40
 14/23 anonim ***** válasza:

A pisivel nekem sem volt gond, a kórházi hashajtóval meg 1 órát ültem a WC-én a szülés másnapján, nagyon óvatosan és nagyon lassan, de fájdalom nélkül sikerült.

Nekem inkább a WC papírral volt gondom...nem nagyon mertem használni, így mindig tusolás előtt mentem elintézni a dolgomat.

Otthon már minden rendben volt, akkor már belejöttem.:)

2010. máj. 13. 07:20
 15/23 anonim ***** válasza:

Gátmetszéssel szültem, 14:00-kor, 16:30-kor pisiltem. Nem volt nehéz, csak kicsit csípett.

A kakilás nekem csak a 3. napon sikerült, és nehezebben is ment. Nekem egyszerűen nem kellett előtte, nem jött az inger; pedig ettem gyümölcsöt, zabpelyhet... Nekem csak a glicerines kúp segített.

2010. máj. 13. 10:55
 16/23 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy volt, hogy ahogy mennél le a gyermekágyas osztályra előtte pisilni kell. Az első babámnál nem sikerült, csak lent az osztályon. A 2nál sikerült. kakilni másnap tudtam azt hiszem mindkét esetben, nem volt gond.
2010. máj. 13. 12:38
 17/23 anonim ***** válasza:
Miután összevarrták a 3 centis gátsebet már pisilni mentem, a székelés csak 3. napon sikerült.
2010. máj. 13. 13:05
 18/23 anonim ***** válasza:
Nekem elég nehezen ment, vagyis legalábbis úgy éreztem, de szerintem baromira erőltettem is a dolgot (pisilést), mert nem akartam katétert. De végül sikerült. A nagydologgal már kicsit nehezebben boldogultam, mert eléggé szorulásom volt, nyomni viszont nem mertem, meg baromira fájt közben a gátam. De pár nap, egy hét alatt helyreállt minden.
2010. máj. 13. 15:13
 19/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Természetes úton szültem, egy szombati nap reggelén, és délután pisiltem. ( megijedtem a katétertől, így kierőltettem:):) ), kaki már másnap ment, kicsit nehezen, mert az aranyér előjött, de már annyira "kellett", hogy nem bírtam:). Gátmetszésem nem volt, így nem fájt végülis egyik sem, csak kicsit csípett, mikor pisiltem.

2010. máj. 13. 17:55
 20/23 anonim ***** válasza:
Este 9-kor szültem, gátmetszésem volt, de este11-kor már pisiltem. A szülésznő mondta, h zuhanyzás közben próbáljam meg, egyrészt a víz ingerel rá, meg le is mossa rögtön a pisit a sebről. Egyáltalán nem fájt így, mondjuk a gátmetszés se fájt, a varratszedés sem és a seb sem egy percig se. A széklet kb 5 napra volt, bár nekem amúgyis ált 2 naponta volt előtte is. Nagyon féltem tőle, de nem fájt.
2010. máj. 13. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!