Mi van akkor, ha a betöltött 39. héten még nincs a szülőcsatornában a baba feje? Volt már ilyen valakinek? Hogy sikerült a szülés?
Nekem vajúdás közben ékelődött be a baba feje, nem éreztem belőle semmit. Nagyon hamar megszültem, pár óra volt.
39+3.hétre.
Második baba már a 39.héten beékelődött, viszont csak a 41. héten született meg, szintén nagyon hamar.
Nekem a 42. hét elején indították a szülést. Még akkor sem volt leszállva a kisfiam. Tabletta, beöntés, burokrepesztés, mindez 6 óra a alatt. Mikor jöttek a tolófájások, akkor pár nyomás segítségével lejjebb került a bucija, és onnan fogva 5 perc alatt ki is bújt.
Annyi a hátránya, hogy ilyenkor nem szabad felkelni, ha elfolyik a magzatvíz. Ha már kórházban leszel, ott nem fognak engedni felülni sem, hanem feküdni kell, nehogy a köldökzsinór előre sodródjon.
2. babád lesz? Mert azokra jellemző a kései, vagy be sem ékelődés.
köszi a válaszokat!
Igen, második baba. Remélem nem lesz gond.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!