41 hétben járok, ma megnézte a doki, és azt mondta, h 1 cm-re nyitva van a méhszájam, és jól fel van puhulva. Ez mit jelent? Hamarosan szülni fogok? Vagy ez nem jelent semmit? Már nehezen bírom.
Lehet,hogy már reggel babázol:)Könnyű szülést!
4hónapos nagylány anyuja
Szia!
A 41. hétben ez már természetes. A barnázás lehet a vizsgálattól is.
Persze, nemsokára fogsz szülni, mivel már ennyi idős vagy, de korántsem jelenti azt, hogy ma, vagy holnap...
Mondom én, aki mindkét gyerekkel koraszülés miatt volt veszélyeztetve, ilyen méhszájjal, mint a tied. Az elsővel a 20. héttől, a másodikkal a 9. héttől. A végén úgy kellett indítani mindkettőt:)
szerintem már a kórházban vannak...
Sok boldogságot! Majd írj!
Sziasztok csajok, még itthon vagyunk :(
Nem nagyon történt semmi az éjjel, leszámítva, hogy azóta is barnázgatok, és úgy fáj a derekam, meg a hasam, mint a boldog mensis időkben... Csak sajnos folyamatosan, nem pedig akárhány percenként.
Ez is lehet a szülés kezdete? Remélem, most már tényleg történik valami. Az sem baj, ha csak ma este, vagy éjjel, vagy holnap, csak történjen már végre...
Szerintem már a szülőszobán lehetsz!
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!