36+5 hetes vagyok. Szerdán 2111 volt a méhszájam. Szerintetek meddig húzom még?
Félreértés ne essék,más vágyam sincs csak még a héten szülni.10 hete alig tudok menni,és a lányomat is alig tudom ellátni,olyan semmirekellőnek,nyomoréknak érzem magam!Ezért szeretnék már túl lenni ezen az egészen!
Légyszi írjanak olyanok akik ilyen értékekkel nem "húzták" sokáig!
Előre is köszi!
Aranyos amit írsz :-)
Nos én nem tartozok a megszólítottak közé, de drukkolok, hogy hamar végetérjenek a megpróbáltatásaid! :-)
szia én is 36 + 5 hetes vagyok :) bár 2100-es méhszájjal. 31. héten vissza kellett tartani mert beindultak a fájások.Dokim mondta ez még simán lehet túlhordás, gondolom Neked már a belső méhszáj is nyitva van .... ?
Én is szeretném már látni a kislányom , ugyh drukkolok h mihamarabb meglegyen!!!
Igen már teljesen nyitva van az "aranykapu",csak az Öcsi nem akar kibújni rajta.Pedig vizsgálat után a dokim már csodálkozva kérdezte,hogy még nincsenek fájásaim,ilyen érték mellett?!
Remélem a fiam hamar meggondolja magát!!!!
Várom a további válaszokat!
36. hét: 2100
37. hét: 2111
38. hét: 1222
39. héten született meg a fiam.
Utolsó vagyok, remélem te nem így jársz! Én is azt akartam, hogy hamarabb bújjon ki, majd amikor hazaengedtek a kórházból reménykedtem, hogy még 1-2 napot kibír(bent feküdtem 2,5 hétig) aztán másnap hajnalban mehettünk szülni.
Jó babázást, szép szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!