Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha fájásaitok vannak, és "meg...

Ha fájásaitok vannak, és "meg akarod tudni" ez már az lesz e, hanyadik héttől mersz kísérletezni a fürdővel?

Figyelt kérdés
Mert ugye mondjuk mi van ha épp beindítja a fürdő és amúgy meg elmúlna magától csak kéne egy kis türelem.. Vagy ugye front van amiből ha megnézitek az időjárás előrejelzést az elkövetkezendő 1 hónapban lesz BŐVEN!!! Végig görcsölgetni fogunk akik érzékenyek és a vége felé közelítünk.
2010. máj. 12. 14:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem mondjuk majdnem megindult fürdés nélkül is a szülés túl korán,voltam is miatta kórházban,kaptam rendszeresen "visszatartó" injekciókat, stb...de aztán minden rendben volt.

37. héttől ha volt egy két olyan jósló fájásom, amit nem tudtam (mert első szülésem volt) hogy már AZ -e, akkor kkipróbáltam. Elmúltak, tehát tudtam,hoyg még nem szülünk.

Aznap, mikor menni kellett, szintén kipróbáltam, és nagyon felerősítete a fájásokat,a kádba még elég vidáman másztam be, kifelé jövet már összerogytam, annyival erősebbek lettek. De ekkor már 40+2 voltam.

Könnyű szülést és boldog babázást kívánok!

2010. máj. 12. 14:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Nyugodtan fürdőzz (ha amúgy minden rendben Veled), a meleg (nem forró víz) leállítja a jóslókat (vagy nem), de semmiképp nem indítja be a szülést. Én mindkét terhességemnél végig fürdőztem, mert jól esett. És igen, a másodikkal az utolsó három hétben végig fájások voltak, volt, hogy másfél órán át 5 percenként, aztán szépen leálltak (a kádban :o).

Tudni fogja a babád, mikor kell "indulni", és nem fog előbb, csinálhatunk "bármit".

Türelmes várakozást, szép szülést!

2010. máj. 12. 14:50
 3/5 A kérdező kommentje:

Szia! Első: az első szülésnél, én is így voltam akkor valahogy nagyobb volt a szám.. :) Most kicsit jobban tartok mindentől második baba és potyára nem akarok bent feküdni, mert mondjuk azt hittem beindult vmi.. (Sok hülye front) aztán mégis elmúlik a gyerek meg mindenfele (mármint a nagyobbik) csak nem nálam...

Szóval most komolyabban kell vennem mindent... éppen ezért még inkább informálódok. Annyi koraszülésről hallok. Sokan azt mondják a 36ik héttől már nincs gáz, van aki meg még most is riogat...

2010. máj. 12. 14:54
 4/5 anonim ***** válasza:
2 héttel előtte fürödtem már,jó pár jóslót el is mulasztott...na de az utolsót nem akarta...másnap már babáztam:)
2010. máj. 14. 23:56
 5/5 anonim ***** válasza:
ja,és napra pontosan szültem,40 héten.
2010. máj. 14. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!