Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Jártatok már úgy hogy egész...

Jártatok már úgy hogy egész nap fájásaitok voltak de nem álltak be percre pontosra aztán mégsem lett belőle semmi mert elmúltak?

Figyelt kérdés
2009. szept. 11. 11:31
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Igen, ezt hívják jósló fájásnak...
2009. szept. 11. 11:49
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
Igen nekem pénteken este 8-.kor kezdődtek 10-re már 5 percesek lettek,majd hajnali 4-re elmúltak.Vasárnap viszont meginditották reggel fél 9-kor és este 20:25-re meglett.
2009. szept. 11. 11:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor fészkelődik a baba, helyezkedik a startmezőbe, és tetőzi hogy a méhed edz a szülésre! Ez a jóslófájás. Én már napok óta azt hiszem, hogy na most megyünk szülni, aztán mindig elmúlik. Délutánonként a legerőssebb, talán azért mert addigra már amúgyis elfáradok egy picit.

Kitartás!!!

38+5 hetes kismama

2009. szept. 11. 11:55
 4/7 A kérdező kommentje:
hát azt hittem ha egy fájás olyan hogy addig a fél percig levegőt se bírsz venni az már nem josló...
2009. szept. 11. 13:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Sajnos, jósló. Nekem is olyan görcseim voltak, hogy megmozdulni nem bírtam...orvos nézte, jósló volt...
2009. szept. 11. 16:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is volt 38. héten. Már a bőrönd mellett ültem a 10 perces fájásokkal, aztán ritkultak, majd megszűntek.
2009. szept. 12. 17:54
 7/7 anonim válasza:
Szerintem ne is várd, hogy percre pontosan beálljanak a fájások, én is elkezdtem nézni az órám, ahogy mondták, meg olvastam, de volt ott 5 perces, 8 perces, aztán 3, de azért bementünk a kórházba és meg is szültem.
2009. szept. 13. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!