A szülésre vigyek cumit a kórházba?
Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 22:33
3/12 anonim válasza:
péterfyben kivágják, a szobatársam magpróbálta cumiztatni a picit 3 naposan :( /ha erre gondoltál/
4/12 anonim válasza:
Ne vigyél, hacsak nem a te szádba kell. A cumizás nem való újszülöttnek. Pici a szájuk, olyan aranyosak a csöppségek cumi nélkül. Nem kell nekik. :)
5/12 anonim válasza:
Első és második voltam,
viccet félretéve, nálunk (Jahn Ferenc) sem szeretik, a babának a cicit kell szopnia nem a cumikat meg cumisüvegeket.
2 fiam van, egyiknek sem volt cumija sem és üvege sem.
6/12 anonim válasza:
hat en 5 napja szultem de az en csopsegem csak 1 par oras volt es mar szopta az ujat igy oda adtam neki a cumit csak az orvos ne lasa meg ha oda adod neki.
7/12 anonim válasza:
NE! Teljesen felesleges! Gyakran kell szoptatni, magadhoz venni, nincs szüksége cumira.
3 gyerekes anyuka, akinek mindhárom gyereke cumizott/cumizik, de csak később, nem az első 4 napban.
8/12 anonim válasza:
Mikor én szültem volt a szobába 2 nő akinek a gyereke nagyon ordított, kérdezték, hogy hozhatnak e be cumit és azt mondták nekik, hogy "persze, van itt mikró, tudjuk fertőtleníteni ha gondolják". Azt hogy vittek e be nem tudom, mert addigra én hazajöttem. Viszont se mellszívót, sem cumisüveget nem engedtek.
(Nyíregyháza)
9/12 anonim válasza:
Én nem vittem,nekem 3. nap már könyörögtek,hogy hozassak a kicsinek cumit,mert mindig-mindig sír.Hozott a férjem,és egy teljes nap csend volt.Én vinnék a helyedben,de nem nyomnám rögtön a szájába.Először is tanulja meg a mellből szopizást.
10/12 anonim válasza:
Fontos mondat az utolsó... Megkavarhatod a cumival a babát, lehet, hogy amiatt nem fog tudni szopizni, először azt kell megtanulnia, az a legfontosabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!