Máv kórházba mit vigyek a szülésre és utána?
Figyelt kérdés
2,5éve szültem ott,de nem emlékszem,hogy szülésre ők adnak háloinget?És a picinek peluson és popsitörlön kivül kell mást vinni?AKi mostanában szült ott megirná?2010. okt. 21. 12:14
1/3 anonim válasza:
Szia!Én februárban szültem ott ugyh mondhatom h nálad frissebb az élményem.Igen magadnak kell vinni hálóinget és célszerü külön pakolni egy kis táskába egy plusz bugyit és betétet meg egy plusz hálóinget engem ott öltöztettek át tök aranyos volt a szülésző teljesen lefurdetett átöltöztetett és vittek fel jóóó igaz éjfél már elmúlott.Babának csak pelus és popsitörlö kell én még vittem textil pelust sztem jó ha van.ha van esetleg még kérdésed írj nyugodtan.remélem segítettem.könnyü szülést neked..
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Akkor a szülöszobára tegyek be külön háloinget,bugyit+betétet,ugye?Januárban szülök majd,csak teljesen elfelejtettem mi volt régebben a szokás.:S
2010. okt. 21. 13:20
3/3 anonim válasza:
sztem igen.és még ne felejsd el a vízet és esetleg a szőlőcukrot.És kisfiú vagy kislány lesz,hogy fogják hívni a babád?És van fogadott orvosod?Én akkor addig is boldog babavárást....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!