A Baross utcában fogok szülni. Nem fogadok szülésznőt, szülés után mennyit illik adni?
Figyelt kérdés
2008. okt. 12. 20:10
1/3 anonim válasza:
Ha adni akarsz , akkor fogadj. Ha nem fogadsz, akkor ne adj pénzt!
2/3 anonim válasza:
Csak akkor adjál szerintem, ha nagyon elégedett vagy, nem elvárás. És persze ha műszakváltás beleesik a szülésedbe, nem nagyon fogsz adni, nálam 3 szülésznő volt benn, arra nem volt keret, hogy mindegyiknek adjak pénzt, és egyiknek sem voltam különösebben hálás.
3/3 anonim válasza:
Én is ott szültem. Fogadott orvosom volt a kedvenc szülésznője volt bent nálam, de én neki nem adtam pénzt. Az orvosom 9hónapig figyelt rám, ezért neki adtam. Nem is futott volna a keretből még a szülésznőre is, inkább a gyermekemre költöttem. Viszont a II.-ES nőin dolgozik ismerősöm az Üllői úton, ott általában 10-20ezer ft között szoktak kapni, aki kap.Ha nagyon meg leszel vele elégedve, akkor adj szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!