Akinek szülés után sikerült visszanyerni nagyjából az alakját, hogyan csinálta?
Nemrég szültem, a csípőmre, fenekemre ment pár kiló és a hasam is lóg picit. Utóbbin lehet majd javítani?
Elsősorban a fenék és has részek érdekelnek, hogy mennyire lehet őket "helyre hozni"?
Sokakat irritálnak azok a válaszok, ahol az anyuka annyira tökéletes, hogy a baba mellett van ereje és ideje diétázni (szoptatás mellett?!) és mozogni.
Aki pedig olyan szaranya, hogy szoptatás alatt éhes, és csak szénhidrátot tud enni, mert attól van teje, és attól nem fáj a hasa a babájának, és közben hízik, mint a disznó, mert este csak beájul az ágyba (arra a 3 órára, ami az éjszakai szoptatásig van) mozgás helyett, nehezen tudja elképzelni, hogy a fenti szuperanyák a valóságot írják.
Én még nem szültem, de nagyjából a fentieket látom a környezetemben.
Lepontozás nem én voltam, én küldtem a pozitívakat ami nem volt hasznos arra semmit nem nyomtam.
egyébként sokszor én sem tudom miért jó ez, írok egy értelmes választ és akkor nézem, hogy 40-60%os az értékelés. Amúgy 90%-om van, tehát nem hülyeségeket írok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!