Akinek programozott császárja volt, mikorra (terhességi kor) kapott időpontot?
Figyelt kérdés
És végül megvárta a baba a műtétet, vagy hamarább beindult?2017. márc. 16. 19:13
12/15 anonim válasza:
Kiírt napra időzítettek úgymond.Megvárta,bár szerintem ez csak véletlen volt.Általában hamarabb szokták "időzíteni"
13/15 anonim válasza:
38+6. Ő lehet, hogy megvárta volna, legalábbis jele nem volt, hogy szülnék, de elszállt a vérnyomásom, ezért megcsászároztak 2 nappal korábban a tervezettnél. Az eredeti ok lábtartásos farfekvés volt.
14/15 anonim válasza:
Kiírt napra időzítették. Megvárta, sőt szerintem még pàr napot rá is húzott volna.
15/15 anonim válasza:
Kiírt nap előtt 2 nappal indítottak,vagyis próbálkoztak,de nem indult be, mivel jött a hétvége,így azt mondták,hétfőn újra indítják, hétfőn reggel fájásokkal keltem. Második babánál azt mondták végig,hogy császár lesz,be is fektetettek,ahol azt mondták,hogy megvárjuk,hogy beinduljon,de nem indult így 39+5ik napon megcsászároztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!