Akik vízben vajúdtak?
Lenne egy buta kérdésem: vízben vajúdásnál meztelen az ember, vagy rajta valami?
Készüljek valami fürdőruhával, vagy trikóval?
Szia! Én is vízben vajúdtam, viszont volt rajtam egy póló. Nekem nagyon sokat tompított a víz,a vízsugár és nagyon ajánlom mindenkinek. És ahogyan előttem is írták a kitolás elhúzódása miatt szültem és is a szülőágyon. Elég nagy volt a kisfiam, így 45 percig nyomtam....de IGAZÁN MEGÉRTE!!!
Most pedig 25 hetes pocis vagyok:)
Szia!
Én a második gyerekemmel vajúdtam kádban, meztelenül. Össze sem lehet hasonlítani a két vajúdást :)
Viszont amikor jöttek a fájások, nekem kényelmesebb volt, ha kikapaszkodtam a kád szélére, hát, volt, hogy megcsúsztam és a férjem kapott utánam. A következő fájás előtt leterítettem a kád szélére, oldalára a vízbe egy törölközőt, így nem csúszott.
Lehet, hogy jobb lett volna egy póló, mert a vállam nagyon fázott, ezért is jöttem ki a kádból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!