Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Programcsászárnál meg szokták...

Programcsászárnál meg szokták engedni, hogy megvárjuk amíg beindulna magától a szülés vagy a terminus végét?

Figyelt kérdés
2017. márc. 10. 08:20
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem megbeszélés kérdése. ha dátumra indítják, akkor lehet, hogy nem várják meg teljesen a végét.
2017. márc. 10. 08:38
 2/8 anonim ***** válasza:

Két gyermekemmel császároztak. A második császár után kikötötte a dokim, hogy a harmadik baba (3 gyermeket tervezünk évek óta) csakis programcsászáros lehet, mert a hegem szerinte nem bírná a terhelést. Ennek nagy a valószínűsége, ugyanis a második császár előtt vajúdtam egy pár órát (hüvelyi szülésnek indult), és hegszétválás miatt toltak pánikszerűen a műtőbe sürgősségi császárra.

Szval sztem az előzményektől is függhet nagyban, hogy kivárhatod-e a terminus végét vagy azt, hogy magától meginduljon a baba. Én a dokim szavaiból úgy vettem ki, hogy egy problémamentes terhesség végén nem sürgetik a folyamatot (még előző császáros szülés után sem). Látod, a fiam császáros volt, minden oké volt, majd a kislányommal megvártuk, amíg betöltöttem a 41. hetet, akkor indítani kellett, de csak annyira engedtem, hogy a babám megérezze,hogy itt az idő. Hittem abban, hogy menni fog természetes úton, és a dokim is engedte. A harmadik császár evidens, hogy programcsászér lesz ezek után, de nem is bánom.

2017. márc. 10. 08:54
 3/8 anonim ***** válasza:
fogadott orvosom volt én meg mondtam hogy meg szeretném várni míg beindul.
2017. márc. 10. 09:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha megvárod amíg beindul az már nem program császár.
2017. márc. 10. 11:32
 5/8 anonim ***** válasza:

4, az is ugyan úgy programcsászár, mert tudja előre, hogy császár lesz. Sürgősségi az, ahol a term. szülésre készülnek, és valami probléma okán lesz császár a vége.

Kérdező, ez mindenkinél más, függ attól, miért lesz császárod, beszéld meg a dokiddal

2017. márc. 10. 12:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Az oktol fugg.

Ha teraranytalansag,harant fekves,iker terhesseg,esetleg anyuka enyhebb betegsege(pl gerinc,szem ilyenek) akoor megvarjak altalaban.

Ha tobbedik csaszar,vagy mehszajon fekvo lepeny van,akkor nem.

Nekem is 3 csaszarom volt.a 2.at 8 nappal tulhordtam,termeszetes szulesre keszultunk.de nem akart elindulni,inditva lett de nem lezzek fajasaim.

A 3.nal mar 38+4 naposan csaszarozott az orvosom.

2017. márc. 11. 09:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Miért 38+4-en?
2017. márc. 11. 13:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Mert akkor mar egy ideje nagyon fajt a hegemnel a hasam.sokat josoltam is,es nen akarta,hogy induljon.meg aztan husvet is jott.marc 24.en szuletett,27.-28 volt husvet.igy vasarnap(27.en)mar johettunk haza.

A 38.hetet mindenkepp meg akartuk varni,de a 39.be mar nem lephettem.igy jott vegul a 38+4

2017. márc. 14. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!