Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A csaszar vagy a mellplasztika...

A csaszar vagy a mellplasztika fajdalmasabb?

Figyelt kérdés
Attol kerdezem, akinek mindketto volt.Az nem erdekel, hogy hogy kepzelitek el. Nekem is csak az egyik volt. Otletem van, de olyannal a tapasztalata erdekelne, akinek mindketto volt.
2017. márc. 7. 21:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%

A csoki a finomabb vagy a kagyló?

Ez kb ilyen kérdés volt, mindkettő étel, de mégsem egy kategória, összehasonlíthatatlan szerintem.

2017. márc. 7. 22:11
 2/11 anonim ***** válasza:
81%

Mind a ketto ugyan ugy faj huzodik es lassan gyogyul

Es az vegeredmeny sem pont olyan mint kepzeled !

Sot nekem a mellplasztika rosszabb volt mert nem tudtam aludni amig a csaszar utan siman hasra fekudtem mellplasztikanal azt nem lehet !

De en meggondolnam a helyedbe alaposan mert nem a fajdalom kellemetlenseg a fontos hanem h tenyleg kell e!

Ui nekem mas okbol mutottek a mellem ami miatt helyre is kellet allitani vagyis plasztika is volt utana.

2017. márc. 7. 23:11
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak mellplasztikam volt, de nekem pl nem igazan fajt. Ok, nyilvan ereztem, de mar eleve az altatasbol ugy ebredtem, hogy osztonosen a fejem ala raktam a kezemet. Az orvos ebresztgetett, hogy vegyem le, mert ez nagyon fog fajni, de nem ertettem, hogy mirol beszel.

A szobatarsamnak pl en segitettem aznap este felvenni a pizsamajat, mert egyaltalan nem birta emelni a karjat.

A mellettunk levo szobaban is volt ket lany, az egyik sirt tobbszor a fajdalom miatt, a masik pedig atsetalgatott hozzank beszelgetni es szinte normalisan mozgott o is.

Ezt csak azert irom, mert nem hinnem, hogy ket ilyen mutetet ossze lehet hasonlitani. A csaszaros tapasztalatok is pont ennyire megoszlanak: van, akinek nagyon-nagyon faj es nem csak az elso felkeles, mas pedig vigan setalgat mar masnap es csak enyhe fajdalomra panaszkodik.

2017. márc. 8. 06:50
 4/11 A kérdező kommentje:
Pedig nem is irtam, hogy melyik volt😂. Meggondoltam, penteken lesz a mutetem. Felvarras es mellnagyobbitas. Csaszart jol viseltem nagyon.
2017. márc. 8. 08:16
 5/11 anonim ***** válasza:
Érdekes, mert én arra tippeltem volna, hogy a császár fáj jobban, mer ugye ott több réteget vágnak és mélyebben.
2017. márc. 8. 16:21
 6/11 anonim ***** válasza:

pedig mindenhol hogy írogatják, a császár naaaaagy hasi műtét, nem szabad, csak ha muszáj, ilyen-olyan veszélyes, és rettentő fájdalom, aztán kiderül, h a ciciműtét rosszabb :D

bocs kérdező, de ezt nem bírtam szó nélkül hagyni...

2017. márc. 8. 16:36
 7/11 anonim ***** válasza:

Felvarras is lesz ?

Na akkor szamits ra h kevesbe lesz erzekeny vagy total erzektelen lesz a melled mellbimbod...

Korba vagjak a mellbimbot ergo az idegeket is

Ha.elmultal 10 eves akkor szinte eselytelen a megfelelo reggeracioja ...

Csak szolok h tudd! A vagasok menten is erzektelen lehet a melled

2017. márc. 8. 17:43
 8/11 anonim ***** válasza:

nem teljesen idevág a kérdésem, de elárulod, hogy hol/ki műt, és mennyi lesz a végösszeg?

(nekem is kellene egy felvarrás, nagyon csúnya a szopi miatt... )

2017. márc. 8. 19:20
 9/11 A kérdező kommentje:
Szamitok ra, es merlegeltek mindent. Sajnos ahogy kinez...hat hagyjuk. Kell sajnos a korrekcio. Meg ha ez a kovetkezmenye is. Ha megbanom, leirom ide...hogy mas is merlegeljen.
2017. márc. 8. 21:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Majd jelentkezz a fejleményekkel.
2017. márc. 15. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!