Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megcsináltatnád vagy meg is...

Megcsináltatnád vagy meg is tetted? Has- és/vagy mellplasztika szülés után?

Figyelt kérdés

Hol? Kinél? Mennyiért? Bevállaljam vagy ne? Kockázatos?

Egy hosszanti és egy vizszintes vágású császárom volt.

A hasam tragikus állapotban van. 30kg-t fogytam is. A hasizmok kinyúltak, szétváltak. Full stria az egész. Rettenet. Ès 32 vagyok. A mellem sem szép, de az kevésbé zavar. Ti nekifutnátok? Miért, vagy miért nem?

2016. jan. 21. 22:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Attól függ, h mikor szültél. Még sokat változhat a hasad.

Ha nagyon zavar és megcsináltatnám.

Másfél éve szoptatok. Nem tudom, h milyenek lesznek utána a melleim, de ha ronda lesz, akkor én is neki futok.

2016. jan. 21. 22:58
 2/11 anonim ***** válasza:

Kecskeméten csináltattam a melleimet,780.000 ft volt. Nem bántam meg,de az eleje nekem szörnyű fájdalmas volt. De megérte! Eleinte még nem akartunk tesót,most úton van :) úgyhogy lehet,hogy 2 év múlva újra korrigálni kell. Szoptatni fogok tudni,izom alá tette a doki.

Én azt gondolom,hogy nagyon fontos az önbizalom. Ha neked kell,fontos,nőnek érzed majd magad a plasztika után és pénzed is van rá,akkor vágj bele!

2016. jan. 21. 23:01
 3/11 anonim ***** válasza:
Én simán megcsináltatnám ,csak lehetöségem nincs.Fiatal vagy és elég rossz lehet a helyzeted ahogy elképzeltem a leírásod alapjân.
2016. jan. 21. 23:26
 4/11 anonim ***** válasza:
31%
en egyenlore jo allapotban vagyok.viszonylag de hamarosan.ujabb csaszarom lesz engem nem zavar a. dolog de h rondabb lennek vagy ferjem szorgalmzni fogja (es ki is tudja fizetni) akkor rendbe hozato magam. amerikaban allitolag a szules melle jar, nő nem jon ugy ki a mutobol hogy nincs "megcsinalva"
2016. jan. 22. 06:41
 5/11 anonim ***** válasza:
Tényleg fontos, mikor szültél, mert még 2 évig is sokat javulhat magától. Tapasztalat - első gyerek után 74, második után 42 kiló voltam. Ha tényleg szétváltak a hasizmok (kérdezz meg szakembert, ultrahanggal látják biztosra) annyira, hogy nem elég a gyógytorna (ami egyébként is hasznos és sztk ingyen van), akkor mindenképp javasolt megműttetni, ne legyen sérv belőle később. És ez esetben persze miért ne legyen plasztika is, ha megoldható. Csak az esztétika miatt viszont jómagam ódzkodnék tőle, mert az egyik császárom után mélyvénás trombózisom lett, bár lehet, hogy ez nem ugyanaz a rizikócsoport (orvos tudná megmondani), de tudtommal valamennyi esély erre minden műtétnél van.
2016. jan. 22. 06:50
 6/11 anonim ***** válasza:

Egy évvel szülés után a hasizmomat foltozták össze. Mivel sérv is kezdett kialakulni, általános sebészt kerestem. Köldöknél metszett, utána bőr alatt dolgozott, jó 10 cm hosszan összevarrta a szétnyílt hasizmot.

A kifordult bőrköldököt is visszaplasztikázta, bár az egy gyakorlott sebésznek 5 perces munka, én meg úgyis altatásban voltam.

Mivel a bőröm nem nyúlt meg, így plasztikai sebésznek nem lett volna értelme. Az általános sebész tb finanszírozással ment.

Izom alatti implantátumom már volt (plasztikai sebész), évekkel a terhesség előtt volt a műtét. Mivel izom alá tették, fixen ott maradt, a mellem nem igazán változott. Kicsit megnőtt terhesség, szoptatás alatt, aztán visszament az eredeti, terhesség előtti méretre. Tény, hogy a mellem kb 50%-a nem "saját anyag", így kevesebb állományt érintett az esetleges amortizáció. Ez még anno a műtét előtt az orvossal is átbeszéltem, ennek tudatában vállaltam úgy, hogy gyerekszülés előtt voltam még.

2016. jan. 22. 08:01
 7/11 anonim ***** válasza:

Én gondolkodom rajta...

Igazából én abban a helyzetben vagyok,hogy hiába szültem,szoptattam,a melleim semmit sem változtak,nem lógnak,ugyanolyan feszes,kerek mint előtte,csak sajnos tragikusan kicsik :D bikini felsőbe olyan,mintha semmi se lenne :( nem tudom,lehet jobban jár az,akinek kicsit lógós lett,de legalább egy jól felpolcolt melltartóban,bikini felsőben van dekoltázsa.

De még nem szántam el magam... félek,hogy az évek során cserélni kellene,arra meg nincsen pénzem .

2016. jan. 22. 08:30
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Ket gyerekem van, a hasammal nem volt gon, de a mellem nekem szo szerint eltunt, csak nemi bor maradt es a mellbimbok. Igy en azt plasztikaztattam, szerencsere csak implantatum kellett, felvarrasra nem volt szukseg. Nem is igazan szenvedtem utana, felig izom ala ment es nagyobb fajdalomra szamitottam.

Ez masfel eve volt es egyaltalan nem bantam meg, sot, kicsit azt sajnalom, hogy evekig vartam vele, korabban is lehetett volna, csak tartottam a mutettol es a kornyezetem velemenyetol. Nem kellett volna, egyreszt ugye nem volt szornyu a beavatkozas, masreszt mindenki megertette, akit beavattam, a tobbiek meg nem hoztak szoba sem.

En annak ellenere csinaltattam meg, hogy tervezunk meg egy gyermeket, de bizom benne, hogy utana nem lesz olyan szornyu, hogy ujra kelljen muteni, de majd meglatjuk.

En is 32 vagyok es azt mondom, hogy a helyedben en megcsinaltatnam a hasamat, mert nagyon fiatal vagy ahhoz, hogy emiatt rosszul erezd magad, a noiessegednek meg csak most kellene kiteljesedni. :)

Nyilvan azt te tudod, hogy a mellmutetet mennyire erosen akarod, de teny, hogy ha mar altatnak es egyszerre a kettot meg lehet csinalni, akkor celszerubb, a labadozasi idot is egyszerre letudod.

Nyilvan a hasplasztika csak akkor esszeru (szerintem), ha nem terveztek mar tobb gyereket, bar ennek a temanak nem jartam utana.

2016. jan. 22. 08:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem csináltattam meg, a későbbi terhességek érdekében. Nálam a mell a kritikus pont, a hasammal még meg tudtam békélni. Az ok az volt, hogy mindenhol azt hallottam, hogy a későbbi szoptatást befolyásolhatja a mellplasztika, elzáródhatnak a tejmirigyek. Nekem amúgy is voltak ilyen problémáim az előző babánál, nem akartam növelni a kockázatát egy műtéttel.

Nehéz volt, de inkább elfogadtam magam. Ahogy elnézem az anyuka ismerőseimet, náluk sem jobb a helyzet, akkor miért akarnék én "tökéletes" lenni?

2016. jan. 22. 10:49
 10/11 anonim ***** válasza:

A cicimen én is gondolkozom már évek óta és azt találtam ki, hogy csak akkor csináltatnám meg, ha már csak az az 1 dolog lenne, amivel nem vagyok elégedett magamon :)

De így, hogy van pár plusz kilóm és nem is vagyok olyan feszes, mint szeretném, így egy jó mell nem igazán dobna rajtam, szerintem. Persze, a pasik szemében igen, na de én csakis saját magam miatt csináltatnám meg, nem másért.

Viszont a hasamat, ha gáz lenne, azt szó nélkül megcsináltatnám.

2016. jan. 22. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!