Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mellplasztikával kapcsolatban...

Mellplasztikával kapcsolatban van valakinek személyes tapasztalata Dr. Gáspár Leventéről?

Figyelt kérdés
Szülés után vagyok, és szeretném a melleimet korrigáltatni/nagyobbítani. Van aki ilyen típusú műtéten esett át nála? Meg van elégedve? Csak képeket láttam egyelőre a munkáiról, de nagyon meggyőzőnek találom őket.

2013. szept. 16. 11:49
 1/7 Sandra way válasza:

Szia,szülés után leventével csináltattam a melleimet,tökéletes lett!

Implantátumot helyeztettem be,az eredmény kiválo.mai mapig hihetetlen munkat vegzett szamomra!

Nagyon kedves,figyelmes ember.fontos szamara hogy a paciens minden reszletet tudasson vele mit es hogyan szeretne.

Erösen ajánlott,sok sikert!

Szandra 31

2013. szept. 26. 23:25
 2/7 anonim válasza:
Szerintetek Dr.Gáspár Levente vagy Dr.Csuha Lajos?
2014. febr. 8. 16:03
 3/7 A kérdező kommentje:
én Leventéhez megyek márciusban konzultációra. nagyon szép munkái vannak és eddig csak jót hallottam
2014. febr. 9. 08:51
 4/7 anonim válasza:
.
2014. febr. 9. 22:37
 5/7 anonim válasza:
Szia! Ha estleg még olcasod...Ő csinalta végül? Meg voltal vele elégedve? Köszi
2017. febr. 4. 21:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, ő csinalta, és tökéletesen elégedett vagyok. Mar több, mint 3 éve műtött és meg mindig szepek. Orvosilag és emberileg is csak ajánlani tudom
2018. febr. 26. 09:05
 7/7 anonim válasza:
Nekem Csuha Lajos csinálta az első műtétemet. Nagyon elégedett voltam vele. Az implantátumot 28 év után cseréltettem ki, amit nagyon megbántam már. Hogy milyen tapasztalatok értek? Leírom. A második műtétet egy budapesti állami kórházban csinálták. A korábbi 28 éves, problémát nem okozó mellimplantátumomat cseréltettem ki a Szent Imre Kórházban. Bár garanciavállalással hirdették a műtétet, de mint utólag kiderült, eszük ágában sincs garanciát vállalni. A Szent Imre Kórház műtéte után kisebb és lógósabb lett a mellem. Valami raktárban megmaradt, igen gyenge implantátumot helyeztek a mellembe. Hiába reklamáltam a kórházban rögtön a műtét után, az osztályvezető, Jósvay úr közölte, hogy újabb műtéti költségek kifizetése után kaphatok csak új melleket, és csak a műtétet követően fél év múlva. A kórház főigazgatója, Bedros Róbert nem nagyon van jelen a kórház életében, a leveleim azonnal a kórház jogászához kerülnek. Egyezkedni a kórházzal azóta sem lehet, pedig azóta a gyenge minőségű és többszörösen begyűrődött, szövetekbe bevágó implantátum problémákat és fájdalmakat okoz. Hiába mutatta ki a problémát az MR vizsgálat, az MR vizsgálatnak ezt a részét rá sem vezették az ambuláns lapra. Kontroll vizsgálatnál is csak annyi került az ambuláns lapra, hogy fényképezést kértem. Az, hogy a két mellem és mellbimbóm nem egyforma, és a bal oldalon a mellem be van horpadva oldalt, azt már nem írták rá az ambuláns lapra. Egy magáncégtől kellett részletes leírást hoznom. Jósvay úr mindent a fogyásnak tulajdonított. Úgy tűnik, a plasztikai osztály vezetője feltalálta az aszimmetrikus fogyás fogalmát. Hiába írtam az Egészségügyi Főigazgatóságra, az implantátumra vonatkozó 30 napos határozathozatali idő helyet - a sürgető levelek ellenére - még a mai napig (másfél év után) sem hoztak határozatot implantátum ügyben, fittyet hányva a jogszabályokra. A Belügyminisztériumba, illetve az egészségügyi államtitkárnak is hiába küldtem e-mailt. A Belügyminisztériumban azt tanácsolták, forduljak a fogyasztóvédelemhez, ahonnan szintén elküldtek. A Belügyminisztérium közölte, hogy az implantátum minőségét senki nem fogja vizsgálni, csak az implantátum hatósági engedélyét lehet vizsgálni. Ezt az engedélyt azonban sem ők, sem az Egészségügyi Főigazgatóság nem akarja vizsgálni. Gyanús eredetű és töltetű implantátumokat ültetnek be a Szent Imre Kórházban. Hogy konkrétan milyen töltetű a kapszulahéjon belül az implantátum töltete, azt nemhogy a műtő orvos, de az állítólagos forgalmazó, a Planmed Kft. sem tudta megmondani. Úgy gondolom, hogy ügyemben előrehaladást csak a médiás összefogás hozhat. Kérem, aki tud, segítsen ügyem előremozdítása érdekében, és tájékozódjon, mielőtt ilyen műtéteket tervez.
jún. 7. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!