Mellnagyobbitassal kapcsolatos szemelyes tapasztalatok valakinek?
Szia! Én 5éve csináltattam..nem tudom, neked izom alá, vagy fölé helyeznék-e az implantátumot...a lábadozás sokban függ attól is..nekem alá lett helyezve, műtét után 1éjszakát még bent tartottak, de kb végig aludtam...meg hánytam 1szer az altató cucctól..de ez ugye megeshet...aztán szorítókötés+sportmelltartó, 1,5 hét után varratszedés (nekem egyátalán nm fájt, nem is éreztem), és asszem 1-2hónapig sportmelltartóban kellett aludnom..természetesen voltak fájdalmaim-csak a mellizmomat felszakítva gyömöszöltek belém egy implit..), a karomat pl. nem emelhettem naygon föl, nehogy felcsússzon az implantátum..kb 1hónapig volt intenzívebb a fájdalom, aztán hónapról-hónapra jobb lett, meg ugye azért az eredmény feledteti az emberrel a kínokat :P de pl. unokatésómnak izom fölé rakták, ő már 2 nap után porszívózott..
és mire teljesen begyógyult a heg is, és semmi nem fájt, illetve a mell eredeti formája is kialakult teljesen, az kb 1év volt..
1szer nem bántam meg a műtétet, bármikor újra csinálnám! :)
De amúgy elmész konzultációra-legtöbb helyen ingyenes-mindent elmond a doki a műtét menetéről, bármiről!
Sok sikert :P :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!