Van olyan vizsgálat, amiből kiderülhogy sérült-e annó szeméremcsontom, ha már meggyógyult/gyógyuló félben van?
Hosszú leszek,bocsi.
8.hónapban balesetet szenvedtem,amikor kénytelen voltam futni.(nem hosszú távot,de elég gyorsan).Akkor éreztem valami süllyedést/szétfeszítést a szeméremcsontomnál.Kórházba vittek,azt hittük a szülés indult meg,azért fáj a csontom.Semmilyen vizsgálatot nem végeztek,amivel a szeméremcsontom állapotát nézhették volna meg.Én mondtam,hogy irgalmatlanul fáj,de betudták a baba nyomásának,mondván mindenkinek így fáj.Szülés sehol,kiengedtek.Kb 2 hétig nem tudtam lábraállnni,fordulni.(ezt a többi sérülésemre fogták)
Okt.12.én szültem.Azóta még mindig fáj a szeméremcsontom.Szinte mindentől.Emelés,sétálás stb.
Lehet,hogy a balesetem alatt valami történt?Ha igen,létezik olyan vizsgálat ami visszamenőleg kimutatja az akkori sérülést?Esetleg röntgennel?Még látszódhat ott valami ami sérülésre utalhat?
Röntgen kimutat minden régi törést, repedést
De futás közben nem szokott a szeméremcsont megrepedni.
A szemérmecsont az nem proc.
Most futottál vagy baleseted volt?
jaj,tudom hogy nem porc a szeméremcsont.a középen lévő porcos összekötettetésre gondolok.nem vagyok orvos,bocs nem tudom a szakkifejezéseket.
szülés előtt futottam
Ha ott bármi a futástól megrepedt/eltört volna akkor az azt jelentené hogy a csontos állaga összetétele sz.r
.Ha így lenne akkor a szülésnél szana meg szét törtél volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!