Szülés utáni depresszió lenne?
Igen, elkepzelheto, hogy depresszio. De nem olyan veszes, hogy ne lehetne kizokkenteni teged belole. El kellene jarnod setalni, a babat tologatni, jon a jo ido, esetleg mas anyukakkal talalkozni, vasarolni magadnak vagy a babanak 1-2 dolgot, fodrasz stb.
Gondolom semmi kedved nincs ilyenekhez, de sokat dobnanak a hangulatodon.
A ferjednek is azon kellene lenni, hogy tullendulj ezen a rossz idoszakon. Az mar egy masik kerdes, hogy munka utan miert nen a gyerekehez es a felesegehez megy haza az anyja helyett??
Itt nem veled van a baj, hanem a férjeddel. Veled csak annyi, hogy nagyon meg akarsz felelni másoknak.
Ő csak 8 órát dolgozik, te kb. 18-at, a maradékban alszol, és még így is te ugrálod körbe. Ráadásul egy olyan férfiről beszélünk, aki nem tud sorrendet felállítani és a sarkára állni az anyjával szemben.
Az én férjem 10-12 órákat, (ha nem többet), dolgozik, mégis tudott segíteni a gyerek körül (többemberes gyerek), a háztartásban, hogy több időt tudjunk minőségileg együtt tölteni. És ez az első időkben nagyon is kellett.
Az én párom ugyanezt csinálja,annyi a különbség csupán hogy a mi fiúnk már 23 hónapos lesz.
Neki van még 2 fiú tesója,mégis az ő nyakába szakad.
Na, de minden egyes nap oda megy munka utan?
Es anyosod segit legalabb valamit nektek? Kuld ilyenkor kajat nektek vagy bármi?
Szerintem sem szülés utáni depressziód van, mert az a babára irányul, miatta alakul ki. Ez jó hír, mert szerintem egyértelműen a férjed miatt alakult ki ez az állapot. És, hogy miért jó hír? Mert meg lehet vele beszélni. Beszélj vele!
Egyébként nem akarok a magánéletetekben vájkálni, de ez a baba előtt hogy ment? Azt mondod fáradt és alszik fürdetés után? Előtte nem ugyanaz volt a munkája? Nem volt fáradt? Nem ment az anyjához annyit? A fürdetés fárasztja le?
Az egyik ismerősöm férje is az anyját részesíti előnyben, de ott még nincs baba. Tehát eleve ilyen típus. A férjed a baba születése után lett "anyás"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!