Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Gát-és hüvelyvarratra mit...

Gát-és hüvelyvarratra mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Barátnőm szombaton szült. Sajnos a szülés következtében szétrepedt a hüvelye is, így nem csak a gátsebe van, hanem össze vissza van varrva. Nagyon fáj neki, szeretnék nevében tanácsot kérni, mivel kenje a varratokat? Mit tegyen hogy elviselhetőbb legyen a fájdalom

van valakinek bevált receptje?

köszönöm, szép napot

2010. máj. 10. 08:45
 1/10 anonim ***** válasza:
aloe first. nagyon jó, csak ajánlani tudom!
2010. máj. 10. 09:06
 2/10 anonim ***** válasza:

Meleg vizes zuhany, gyakran. Es jegeles, de ovatossan nehogy felfazzon! Nekem ezek jottek be. Es minel elobb probaljon meg szekletet produkalni, mert annal rosszabb lesz minol tovabb huzza. En 5 hetig leulni sem tudtam...

Legyel eros lelki tamasza, nagyon elesettnek es kiszolgaltatottnak tudja magat erezni az ember, es ettol meg jobban tud minden mas is fajni, en igy voltam pont 12 hete.

Gratulalok a babahoz! Egyutterzek a baratnoddel, mihamarabbi jobbulast kivanok neki! Kitartas, az ido mindent szebbe fog tenni! Boldog husszu eletet a kisbabanak!

2010. máj. 10. 09:22
 3/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a tanácsokat. sajna én másik városban élek, de annyira sajnálom őt. :-( szombaton találkzotunk volna, de ő aznap be is feküdt szülni és megszületett éjszaka a gyönöyrű szép kislánya! én még szülés előtt állok, de már most elkezdtem félni ezekután amin ő átment. :-(

az az Aloa Verast hol lehet kapni? mert ő is említett valami hasonlót.

2010. máj. 10. 09:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Motherlove gátregeneráló permetét tudom ajánlani. A www.hu.motherlove.eu honlapon tudsz utána nézni és ott meg is találod melyik gyógyszertár forgalmazza, valamint a Brendonban is lehet kapni.
2010. máj. 10. 10:38
 5/10 anonim ***** válasza:

Szintén az Aloe Vera First-öt tudom javasolni, bár elég drágq. Nekem is repedt a hüvelyem, össze-vissza varrtak, és hiába zuhanyoztattam gyakran, még 10 nappal a szülés után se tudtam ülni, csak sírtam a fájdalomtól. Itt állva billentyűztem a gép előtt. A Vaterán rendeltem Foreve Aloe Vera First Spray-t.

2 nap alatt teljesen elmúlt tőle a fájdalom!

A következő szülésemnél nem ezen fogok spórolni, annyi szent.

2010. máj. 10. 10:42
 6/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a válszokat. felolvasom a barátnőmnek.

mindenkinek jó babanevelést, és egészséget kívánok. :-)

2010. máj. 10. 10:52
 7/10 anonim ***** válasza:
a bojtorján teaval valo borogatás cssodakra képes
2010. máj. 10. 14:42
 8/10 A kérdező kommentje:
köszönjük, jegyzeteltem ezt is :-)
2010. máj. 10. 15:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Én sokat zuhanyoztattam a gátsebemet, és nem törölközővel töröltem, hanem hajszárítóval szárítottam, majd sudokrémmel kentem naponta többször. Nekem is csúnya, fájdalmas varratom volt, de 1.5hét alatt helyre jöttem, közben ki is potyogtak a varratok és ülni is tudtam rendesen.

Boldog babázást kíván egy 7 hónapos kisfiú anyukája :)

2010. máj. 10. 15:52
 10/10 A kérdező kommentje:

köszönjük meked is az infót....ez a hajszárítós dolog jó lehet, gondolom nem szárad úgy a seb...továbbadom és egyben meg is jegyzem, szeptemberben jó lesz nekem is....bár rmeélem nekem "csak" gátvarratom lesz.

jó babázást és egészséget neked is és minden kedves anyukának/kismamának.

sziasztok

2010. máj. 10. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!