Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Veszélyes -e? Menjek be a...

Veszélyes -e? Menjek be a kórhazba vagy inkább pihenjek rá?

Figyelt kérdés

25 hetes terhes vagyok .23 hetesen be kerültem a korhazba gorcsok miatt a méhszáj értéke C:2100 lett...

Az orvosom szinte nem is magyarázta el a dolgokat csak annyit mondott , hogy pihenjek rá . De viszont a vedono megijesztett vele,hogy ezzel még bent kellett volna tartania a korhazban ..

Utobbi napba kis seta kozbe szúró fájdalom kisérte az alhasamba közép tájon.

És úgy érzem mintha egyre lentebb lenne a méhszájam lehet ,hogy hülyeség ,de az orvosom konkret választ nem addott erre csak hogy fekudjek vagy menjek be ...

De viszont hallottam olyanról is ,hogy ilyen esetbe össze varják a méhszájamat !

Most akkor hogyan is mukodik ez? Azt se tudom hogy hova kapjam magam úgy kétségbe vagyok esve .

2017. febr. 8. 11:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Azért arra kíváncsi lennék, hogy akik itt látatlanban azt tanácsolják, hogy a kérdező nyugodjon meg, nem lesz semmi baj és a kérdező hallgatva rájuk nem megy be a kórházba és mégis baj történik, hogy akkor nekik lenne lelkiismeret furdalásuk? Nem is értem, hogy látatlanban hogy mer valaki olyat mondani, hogy nincs baj, ne menjen sehova. Vagy már létezik online méhszáj vizsgálat?
2017. febr. 8. 19:47
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira fájna nem itt kérdezgetne hanem bemenne.Nem beszélve arról hogy az orvos is azt mondta neki feküdjön.Ha nem fekszik akkor fáj.
2017. febr. 8. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!