36. hétben vagyok, most voltam a dokinál és azonnal kórházba utalt, mert nyitva van a méhszájam. Áll. kapok injekciót, hogy kicsi tüdeje teljesen kifejlődjön. Ez lehet veszélyes? Ha már most szülnék az nagyon vészes lenne?
Szia!
Nem lenne veszélyes,ne félj!!!
Minden ok lesz,a biztonság kedvéért adnak inyjekciót!
Sok sikert!Könnyű szülést kívánok neked!
puszi
Nem ijedj meg! Velem anyukám már a 36-37. héttől 2 ujjnyira nyitva volt! Bár az már 24 éve volt. De otthon volt végig és 6 nappal túl is hordott! Szóval nem feltétlen fogsz megszülni már most! Főleg ha be is fektetnek!
Az injekciótól pedig ne félj! Pont azért adják, hogy ne legyen baj! Bár ekkorra már szépen kifejlődött a pici, az injekció pedig csak biztosíték! Minden jót és egészséges babát!
Szia!
ne aggódj semmi baj nem lesz. A babád már teljesen kifejlett szép kis bébi. Az injekciót csak a biztonság kedvéért adják. Ha a 36. héten megszülsz és a baba súlya rendben lesz még a kora szülött osztályra sem kerül be. Én sem húztam ki a 37. hétig, anyukámnál már a 36. héten beindult a szülés és itt vagyok, semmi bajom, szép nagyra nőttem :D És most várom az első bébimet :) Ne aggódj minden rendeben lesz :) Szép és gyors szülést kívánok! :)
18 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!