Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36. hétben vagyok, most...

36. hétben vagyok, most voltam a dokinál és azonnal kórházba utalt, mert nyitva van a méhszájam. Áll. kapok injekciót, hogy kicsi tüdeje teljesen kifejlődjön. Ez lehet veszélyes? Ha már most szülnék az nagyon vészes lenne?

Figyelt kérdés
2009. febr. 18. 22:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem lenne veszélyes,ne félj!!!

Minden ok lesz,a biztonság kedvéért adnak inyjekciót!

Sok sikert!Könnyű szülést kívánok neked!

puszi

2009. febr. 18. 22:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ne aggódj! A kórházban jó kezekben leszel, a 36. hét a hivatalos koraszülés határa. Túl nagy baj már nagy valószínűséggel akkor sem lenne ha megszületne, de biztos ami biztos alapon szoktak tüdőérlelőt adni.
2009. febr. 18. 22:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem ijedj meg! Velem anyukám már a 36-37. héttől 2 ujjnyira nyitva volt! Bár az már 24 éve volt. De otthon volt végig és 6 nappal túl is hordott! Szóval nem feltétlen fogsz megszülni már most! Főleg ha be is fektetnek!

Az injekciótól pedig ne félj! Pont azért adják, hogy ne legyen baj! Bár ekkorra már szépen kifejlődött a pici, az injekció pedig csak biztosíték! Minden jót és egészséges babát!

2009. febr. 18. 22:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a 32. héten már két ujjnyira nyitva voltam, a 38. héten szültem és addig végig dolgoztam. És itt van az én gyönyörű kislányom :) Remélem, ez megnyugtató.
2009. febr. 18. 23:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

ne aggódj semmi baj nem lesz. A babád már teljesen kifejlett szép kis bébi. Az injekciót csak a biztonság kedvéért adják. Ha a 36. héten megszülsz és a baba súlya rendben lesz még a kora szülött osztályra sem kerül be. Én sem húztam ki a 37. hétig, anyukámnál már a 36. héten beindult a szülés és itt vagyok, semmi bajom, szép nagyra nőttem :D És most várom az első bébimet :) Ne aggódj minden rendeben lesz :) Szép és gyors szülést kívánok! :)

18 heteske

2009. febr. 19. 08:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem veszélyes csak arra az esetre van ha megindulna a szülés akkor a baba tudja rendesen használni a tüdejét,ne ijjedj meg engem 30 hetesen császároztak előtte 2 napig kaptam a szurit 1490gramos volt a kisfiam és 41cm ,most 4 éves és makk egészséges.
2009. febr. 19. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!