Melyik taxit ajánlanátok, ha szülni menne be a kórházba a kismama?
Mondjuk hol, Budapest, Szeged, Debrecen?
Egyébként teljesen mindegy.
Ugyanezt akartam írni, amit a második. :)
Ne aggódj, lesz aki lelustadisznóz, mert mentőbe mersz gondolkodni, én itt olyanokat kaptam, csak mert anno kiírtam egy ilyen kérdést, hogy nem álltam meg a két lábamon, mindennek el lettem hordva. :D
De a mentő dolga és felelőssége normál esetben, törvény is írja, hogy a vajúdó nőnek joga van a biztonságos és szakszemélyzettel ellátott járműhöz.
1. ha lenne kocsi, biztos nem tette volna fel a kérdést, gondolom nem a kárpitot félti...
2. a mentőt SÜRGŐSSÉGI esetekben kell hívni, nem sima fájásokkal
Kérdező, én előre tájékozódnék a társaságoknál, ki az, aki elszállít
Én sem hívnék mentőt. Nem gondolom lustának se, aki hív, de szerintem mások élete múlhat azon, hogy épp egy kismama foglal egy autót. Persze, ez mindenkinek az a saját lelkiismeretére van bízva.
Mint tudjuk itt amúgy se van túlságosan a helyzet magaslatán az egészségügy. Én emiatt taxit hívnék. Hogy melyiket, azt a városodban érdeklődd meg. Mondjuk ne a legdrágábbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!