Alacsony szülőknek melyik márkájú babakocsit ajánlanátok? (154 cm magas vagyok)
Figyelt kérdés
2016. júl. 3. 22:15
1/7 anonim válasza:
Szerintem midnegy, csak lehessen állítani a tolókar magasságát, de szeirntem azt a legtöbb babakocsinak lehet.
2/7 anonim válasza:
Nagyon sok babakocsinak nem lehet állítani a magasságát. Ki kell próbálni, tologatnia boltban.
Amúgy ez még kevés info: Csak sport vagy travel system
3/7 anonim válasza:
Nekünk Britax B-smart 4 volt, 155 cm vagyok, nagyon kényelmesen lehetett manőverezni vele, még a lépcsőzés, padkázás is egyszerű volt. Mondhatni, sajnálom eladni, de már kinőtte, így használaton kívül van és csak kerülgetjük.
4/7 anonim válasza:
Stokke xpolry van. 158 vagyok. Nagyon konnyen viszem, tudom emelgetni a tolokar alakja miatt alkarral. A ferjem 2 m, neki is tokeletes, mert allithato es nem kell gornyednie a gyerekhez.
5/7 anonim válasza:
én 152 vagyok, quinny buzz-om van
de néztem a graco evo-t, peg perego-t
is
7/7 anonim válasza:
4# dettó nálunk is. Ennél jobb alternatíva nem volt. Mindkettőnknek jó méretre lehet állítani. Én mindenképpen olyat akartam, ami mindekettőnknek jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!