Megtanultam némán tüsszenteni és átlátok a falon :)
2017. jan. 17. 23:14
23/36 anonim válasza:
zseniálisak vagytok! Még-még-még!
Egy kézzel kakaós csiga készítés, másikban a tigrispózban alvó harmadik gyerekkel. Meg úgy általában minden házimunka egy kézzel/kézben a babával történő kivitelezése (krumplipucolás, teregetés, tesók zuhanyozása, biliürítés, tesók öltöztetése). Magasabb szinten mindezt megfejelve közben történő szoptatással is. :) :)
2017. jan. 18. 00:57
24/36 anonim válasza:
Falakon átlátás és gondolatolvasás.
Előbbiben a gyerekek is komolyan hittek ovis korukban!
A két másodperc alatt elalvás: régen egy órát forgolódtam. Rájöttem, hogy addig nem voltam fáradt.
Jövőbelátás képessége: már februárban beírom a szabit a májusi anyáknapi ünnepségre. ;)
És fél perc alatt tudok megenni egy teljes étkezést, rágással együtt.
2017. jan. 18. 04:59
25/36 anonim válasza:
Színváltoztatás különböző ingerek hatására.
2017. jan. 18. 06:50
26/36 anonim válasza:
Másik szobából megérzem, ha tele van a pelus, illetve öptében meg tudom számolni hány pettyes a katica:)
cuki kérdés, köszi!!!
2017. jan. 18. 07:00
27/36 anonim válasza:
Napi 4-5 óra alvással-természetesen több részletben az is- élni, mindemellett viszonylag csendesen mosogatni, főzni kb egy kézzel, 2 méterről megéreni a teli pelust, ülve aludni, megenni a teljes vacsorát 2 perc alatt, a gyerkőc nyöszörgéséből megtudva, h épp éhes, kakilni kell vagy szelek miatt tornáztatni, akár órákig nem pisilni, éjjel is azonnal topon lenni (régebben 8 óra alvás után is csak néztem ki a fejemből). Ja igen, azóta nem szeretm a nagy csendet, az mindig előjele valami huncutságnak.
2017. jan. 18. 09:52
28/36 anonim válasza:
Nagyon jókat írtok/tunk!!
A lepontozónak kívánok rengeteg ilyen csodát, mindezt a gyermekek számában mérve, hogy ő is részesülhessen a mi szuperképességeinkben :)
2017. jan. 18. 21:41
29/36 anonim válasza:
Szuperhallás, telepátia :)
2017. jan. 19. 11:15
30/36 anonim válasza:
Szuper jó a kérdés!! :D hát... kiélesedett hallás... nagy wc zés kb 3 perc alatt... betegség alatt, lázasan is toppon lenni... ja és van élet napi 5 óra alvással is úgy h az is csak 3 részletben valósul meg. Az üzemanyagom a kávé, ha az nincs...olyan nincs h nincs :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!