Nektek milyen szuperképességeitek lettek szülés után?
Figyelt kérdés
Hátrafelé látás, állva alvás, csukott szemmel olvasás, beszéd és levegővétel egyben, ilyesmi? Vagy még durvább is jöhet!2017. jan. 17. 20:37
2/36 anonim válasza:
Abban a minimális időben amikor nappal alszik, sokkal több mindennel végzek mint előtte egy nap alatt tudtam :)
3/36 anonim válasza:
Kifejlett térérzékelés, szuperhallással párosulva, hogy házimunka közben is tudjam, mivel és hol játszik a gyerek. 🙂
Megtanultam egy kézzel főzni is.
4/36 A kérdező kommentje:
Szóval le tudod lassítani az időt! :-)
2017. jan. 17. 20:41
5/36 anonim válasza:
Van egy futoegér asszem afrikában, állandoan rohan es masodperceket alszik csak
Kb ilyesmi szuperkepességem lett azzal hogy kb négy-öt oránként aludtam 1-2 oràt es igy jött össze a napi 6-8 ora alvas.
Ugy belejöttem h pl 1,5 ora mulva magamtol ebredtem. Nem hittem volna hogy igy is lehet élni honapokon át.
7/36 anonim válasza:
Igen, le tudom lassítani az időt! Nem nagy kunszt, csak elég nagy gravitációs teret kell generálni, hogy elhajoljon a téridő! Érdemes megtanulni és a napi 1,5 óra alvás közben alkalmazni! 😊
8/36 anonim válasza:
Nekem a munkam is eleg kimerito csak eppen szellemi ertelemben szoval ha a felsoroltak annak szamitanak szules elott is voltak szuperkepessegeim :) csak fozes helyett beszamolo keszites tegnapra es hasonlok.
9/36 anonim válasza:
Ülve is el tudtam aludni, ami addig nem ment.
De egy harmadik kézre nagyobb szükségem lett volna - mégsem nőtt...
10/36 anonim válasza:
A hallásom brutális lett, éjjel is minden neszre fent vagyok. De a látásom romlott. Szemüveges lettem második szülés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!