Szuperhallas, gondolatolvasas, alakvaltas, teleportalas (na jo majdnem) 360 fokos latas
:-D
Es extra tulelo kepesseg a 3as ikrek mellet :-)
2017. jan. 17. 21:18
12/36 anonim válasza:
Azóta nem félek a fogorvostól :) Pedig előtte csak kísérővel mertem elmenni és nagyon be voltam szarva.
2017. jan. 17. 21:18
13/36 A kérdező kommentje:
Hú, ez mind remek! :-D
Köszönöm! Jöhetnek még!
Nem tudom ki pontozza le a válaszokat, de ezt a szuperképességét is biztos szülés után szerezte.
2017. jan. 17. 21:26
14/36 anonim válasza:
Minimális alvással egész napos pörgés, döbbenetes reflex, minden eső tárgyat/gyereket elkapok. És a házimunkában kb ötszörös sebességre gyorsultam. Mondjuk volt honnan, előtte elég lassú voltam.
2017. jan. 17. 21:40
15/36 anonim válasza:
Ultrahallás. Szervező-tervező-átszervező képesség, a változás és a megvalósulatlan tervek rezzenéstelen arccal tűrése és ennek újrakezdése. Hajnali tanulás (régen csak este voltam jó benne).
2017. jan. 17. 21:50
16/36 anonim válasza:
Extrèm hosszú ideig tudok vizeletet visszatartani, ha èpp maratoni szoptatok, vagy altatok. :)
2017. jan. 17. 21:51
17/36 anonim válasza:
Éjszaka minden neszere felébredtem, de kizárólag csak csecsemő korukban. Se előtte, se azóta.
2017. jan. 17. 21:53
18/36 anonim válasza:
Kinőtt hátul néhány szemem, és minden irányba forgatható füleim, kb. mint egy sivatagi rókának. Ja, és tudok turbótempóban kakilni meg fürödni.
2017. jan. 17. 21:53
19/36 anonim válasza:
Rajottem, ha csak 1 kezem lenne, pl a jobb, azzal az egyel is mindent meg tudnek csinalni! 😜
2017. jan. 17. 22:06
20/36 anonim válasza:
Extra türelem, mikor 100adszorra mondod, hogy ne nyúljon a tv-hez és ebből az egy éves fiad csak a ne szócskát nem hallja. :D
Vagy mikor már meg akarod inni a reggeli kávéd végre és hatalmas türelemmel konstatálod, hogy a gyerek....(szabadon behelyettesíthető cselekvés) ês feltett lábbal szemléled végig, hogy majd a kávézás után szuperszónikus sebességgel rakj rendet. Ami kb 10 màsodperc, mert pont akkor csenget valaki, hogy meglátogat. De te mire felér a 15 lépcsőfokon, puccba vàgod a szobát. ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!