Szüléssel kapcsolatban, ki melyik módszerre esküszik (normál vagy császár) és miért? Mik az előnyök és a hátrányok mindkettőnél?
Sokan azt hiszik ez vaalsztas kerdese es a szulesnek ket modja van EZ nem igaz
A szules mondja a huvelyen keresztul van DE komplikacio eseten az anya vagy magzat elete vezelyben van akkor a csaszar egy surgossegi beavatkozas nem valszthato szulesi mod.
De 13-as, manapság Magyarországon ez csak pénz (és orvosválasztás) kérdése.
Választható kényelemből császár...
Aztan kovetkezo terhessegnel minden komplikacional kenyelemre hivatkozol ?
Ha szetreped a meh a heg helyen ?
Ha a lepeny beleno a hegbe ?
Ha a lepeny atno a mehfalon es ki kell venni a holyagot ?
Ha meddo lesz az anya a mutet utani osszenovezektol ?
Megeri a kenyelmet ???
Csak balga no az aki pillanatnyi kenyelmet reszesiti elonyben a hosszu kovetkezmenyekkel szemben.
Az az orvos aki penzert felesleges mutetet csinal nem orvos hanem szakbarbar
# 15
Attól függ, hogy ki mennyi gyerekbe gondolkodik. Nálam egy gyerek tökéletesen elegendő, hiszen örülök ha képes vagyok saját magamon kívül még egy ember eltartásáról gondoskodni megfelelően.
Nem csak szuleszeti hanem nogyogyaszati kockazat is van.
Baratnom mehet most vettek ki 30 eves csaszar utani abces es folyamatos verzes es fajdalom miatt...
Egyértelműen a normál, természetes szülésre esküszöm. Azonban, ha komplikáció lépett volna fel, nem lett volna kérdés a császár. Ezért is szültem a II. Női Klinikán.
A természetesség híve vagyok. Akkor indul be egy szülés, ha a Baba is készen áll rá, akár mivel is jár ez egy szülő nő számára. Nekem szerencsém (vagy ki tudja;-) volt mindenben a szülés során: nem voltak fájdalmaim tágulás közben, a Pici perc alatt meglett és gátmetszésre sem volt szükség. DE! Úgy indultam neki, hogy lesz, ami lesz és aminek lennie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!