Mit lehet tenni akkor, ha a szüléskor nem megfelelő ellátást kap a kismama, vagy elfogadhatatlan a kórházi dolgozók viselkedése?
Első szülésemnél is volt fogadott orvosom, mégis maradandó sérüléseket szenvedtem. Az ügyeletes szülésznőt megkértük, hogy a műszak vége után is maradjon, neki sokat köszönhetek (a férjem egy 20-ast adott neki szülés után). Második szülésemkor a szülésznő ugyanaz, csak már fogadott formában, a dokim nyaral (már más, mint az első szülésnél)és az ügyeletes dokival sem volt gond, de a szülésznő szerintem biztos pont egy vajúdásnál, szülésnél.
A betegjogi képviselő komolyan vesz, de úgyse lesz az ügyből semmi, mert ezek a dokik már megágyaztak maguknak a kórházban..
Pont emiatt a hozzáállás miatt tart ott az ország, ahol tart. Mi az, hogy ha nem tetszik, mehetsz fizetni magándokinak? Már ne is haragudj, nem fizetek elég TB-t? A munkáltatóm nem fizet elég TB-t???? És akkor fizessek? Mi az, hogy megengedhetik maguknak a bunkó stílust?? És akkor inkább fizessek? Persze, m,ert a sok gazdag pórnép így áll hozzá. Még,hoigy szegénység van. Ha az lenne igenis fellépnénk a bunkó stílus ellenÁ!!!
Én ha a tescóba a 12 órás sok nemnormális vevőm után valakivel is nem lettem volna kedves, úgy kib@@tak volna onnan, mint macskát sz@@@ni. És ők épp nem kiszolgáltatott emberek!!!!%
én meg nem tudom miért kellene elvárni mindenkitől, hogy folyamatosan kedves legyen és mosolyogjon...tegyétek össze a kezetek...nektek sosincs rossz napotok???
persze más ha valaki tartósan bunkó, és kifogásolható a magatartása, de szerintem amíg az egészségügyi dolgozók 80%-a elhúzott külföldre (igen, a ti környezetetekben lévő fiatal orvosok, netán gyerekeitek, barátotok, ismerősötök is..) addig ne várjatok csodát azoktól akik itt maradtak és nap mint nap próbálnak sz..ér h..ér teljesíteni a legnehezebb szakmában.
nem védeni akarok senkit, az ember legyen kedves és vidám, amikor csak tud, de ha a kedves kérdező kifog egy olyan ügyeletest akinek rossz napja van, akkor ezt fogadja el, mint ahogy én, mint anno ügyintéző, szintén voltak napok mikor egyszerűen képtelen voltam mosolyogni.
Nem, nem annyi a szülés! El lehet olvasni, hisz kapsz elszámoló nyilatkozatot.
Nem, nem engedhetnék meg maguknak a bunkó stílust. A kedvetlen, rossz napom van stílussal semmi baj, de a lekezelő bunkó stílussal igen.
Hát hagyjuk ezt a egzisztenciát építek dumát. Tegyük fel egy szakmunkásnak ne legyen gyereke, mert nincs egzisztenciája?? Márpedig neked meg életed nem lenne alja szakmunkások nélkül! Gondolkozzunk már! És épp a legalját nem fizetik meg. Tudtad te, hogy ami zöldsgéget megvezsel a boltba azt pl 45 fokos üvegházból szedik nyári időben nettó 300 ft-os órabérért? Elmondom, ilyen világot élünk! De ha nem lenne ki leszedje neked, te nem ehetnéd! Ja, de az a szegény ne szaporodjon vagy viselje a bunkó stílust??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!