Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A vajúdásnál bent szoktak...

A vajúdásnál bent szoktak lenni azok az apukák, akik nem akarnak ott lenni a szülésnél?

Figyelt kérdés

Úgy értem ilyenkor csak a "lényeget" hagyják ki, vagy az egészet?

Arra meg szabad kérni a férjet, hogy a vajúdásnál legyen bent, és amikor jön a kitolás, csak akkor menjen ki?

(nincs rosszul amúgy semmitől)

2017. jan. 11. 14:36
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
79%
En kint vajudtam a folyoson ott volt parom ,a hugom,anyukam,anyosom szoval majdnem az egesz csalad 😂 parom szeretett volna bejonni a szuloszobaba de mivel eleg erzekeny az ilyen dolgokra megbeszeltuk ,hogy inkabb anyukamat szeretnem ha velem lenne . Igy is lett . Pont egyik nap volt koztunk tema parommal ,hogy hany apuka "megundorodik" anyucitol mert esetleg oda nez szules kozbe akarva akaratlanul ahova nem lenne neki szabad . Szerintem ez meg is ronthat egy kapcsolatot . A kozvetlen kozelunkben sok ilyen csalad van sajnos . En a kovetkezo szulesnel se szeretnem ,hogy bent legyen apa akkor is anyu jon majd :D
2017. jan. 11. 15:46
 22/48 anonim ***** válasza:
67%

Utolso vagyok .

"Hat, ezzel azert ovatos lennek. A szexualpszichologusok hulyere keresik magukat azokon a parokon, ahol apuka bent volt a szulesnel, es az elmenyek hatasara tobbet nem tud az asszonyhoz nyulni... "

egyetertek veled 11-es !!!

Csak a kozvetlen kozelemben 3ilyen csalad van ,ok mar el is valtak es ez miatt !!!

Ugyhogy kedves kerdezo inkabb ne eroltesd . Es felned sem kell ugy is kijon az a baba elobb mint gondolnad es akkor es ott talan egyedul lesz neked a legjobb ,en senki tarsasagara sem vagytam csak h hagyjanak vegre beken 😂

2017. jan. 11. 15:53
 23/48 anonim ***** válasza:
78%
Nem nyuszi vagy, hanem erőszakos. Ha voltál már életedben nagyon rosszul, akkor tudhatod, hogy semmit nem fog segíteni, ha a párod simogatja közben a hajadat. Ő nem akar bejönni és én ezt tiszteletben tartanám a helyedben, mert rosszul is elsülhet a dolog. Biztos vannak szép apás szülések, de ha egy férfi már a szülés előtt tudja, hogy nem akarja, akkor minek erőltetni? És ha a barátnőd nézi az eltorzult fejedet szülés közben az jó lesz? Nekem ez egy rémálom lenne, akkor sokkal inkább egyedül csinálnám végig. Mellesleg nagyon sok országban egyáltalán nem elterjedt dolog az apás szülés, sőt 20-30 évvel ezelőttig nálunk se engedtek be senkit a szülésekre.
2017. jan. 11. 15:53
 24/48 anonim ***** válasza:
29%

10,12,16 vagyok.

Valamiért nem szeretne bemenni ezt tiszteletben lehet tartani. A dolgok biológiai rendjéből adódóan neked muszáj ott lenni, neki nem.

Nézd: izzadsz, fáj, esetleg nyögsz, üvöltesz a fájdalomtól, vérzel stb., stb. vannak szagok, hangok, csupa olyan dolog ahogy eddig nem látott, talán kicsit más is leszel mint máskor a viselkedést illetően. Én értem hogy félsz a szüléstől, de most már úgymond eső után köpönyeg, szülni tuti fogsz. A szexuális életbe, a rólad alkotott nő képébe, akit kíván pedig szerintem igenis belezavarhat az, hogy így lát, szülés közben.

Erőltetni nem szabad. Szerintem nem véletlen, hogy évszázadokon át nem volt benn a szülésnél férfi és a természeti népeknél (lehet lehurrogni, hogy de nem azok vagyunk...nem zavar) sincs ott helye férfinek.

(Én el nem tudnám képzelni, hogy úgy lásson-halljon a párom valaha is.)

Egyébként megkérdezted, pontosan miért nem szeretne bent lenni, mitől tart, mitől fél?

[link]

2017. jan. 11. 15:55
 25/48 anonim ***** válasza:
81%

"Nem nyuszi vagy, hanem erőszakos."

Ez milyen jo meglatas.

Hozzatennem meg a kontrollmániást is...

2017. jan. 11. 15:56
 26/48 anonim ***** válasza:
100%

En egyebkent bent voltam, nekem nehany mulo rosszullettol eltekinve nem okozott semmi negativ dolgot, de el tudom kepzelni hogy valakit ez akar hosszu tavon is megviselhet.

Konkretan en fogtam ossze az asszony hajat amikor eppen belehanyta a vacsorajat egy mutos talba :) A burokrepesztesnel szedultem meg, es a vizsgalatoknal... Aztan csaszar lett a vege, igy nem tudom milyen lett volna ha ott huzzak ki elottem belole a gyereket, meg akkor is megterhelo lett volna szerintem ha nem latom premier planban csak tudom mi tortenik. De nekem igy jobb volt mert utalok ugy izgulni ha nem tudom mi van pontosan.

De nem kuldenek be oda senkit eroszakkal, annak jo vege nem lehet.

40F

2017. jan. 11. 16:01
 27/48 A kérdező kommentje:

Na azért mielőtt személyiséganalízist csináltok, szögezzük le, h még nem szóltam egy szót sem és csak a vajúdás időszakára kérdeztem egyedül tőletek:)

+ figyelembe veszek minden választ és tapasztalatot!

2017. jan. 11. 16:15
 28/48 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván bármikor kiküldheted szülés közben, tehát a vajúdás után is mondhatod neki, hogy várjon a folyosón.
2017. jan. 11. 16:21
 29/48 anonim ***** válasza:
77%
Ebben nincs szokas, aki akar bemegy aki nem az nem megy. Felesleges eroltetned, o ugysem tud tagulni helyetted, sem kitolni a gyermeket. Nincs mitol felned, eletem legszebb pillanatait fogod atelni, erre gondolj!
2017. jan. 11. 16:28
 30/48 anonim ***** válasza:
83%

Azért arra kíváncsi lennék, hány férfi bólogatna megértően, ha a nő azt mondaná, nem fog szülni, mert irtózik tőle, mert véres, mert fájdalmas, nem csak közben, utána is. És inkább fogadjunk örökbe. Oh, egy nő ezért keresztre lenne feszítve, mert már azt sem engedheti meg magának, hogy a szoptatás helyett tápszerezzen, hiszen milyen önző k*cs*g anyuka az ilyen !!

Apuka bezzeg kimaradhat, ha nem bírja a kis lelke. Röhejes. Állhat a nő fejénél, nem kell látnia a véres részleteket, de könyörgöm, ha a párja végigcsinálja a terhességet és a szülést a KÖZÖS gyerekükkel, bírjon már ki annyit, hogy bent van, és támogató.

2017. jan. 11. 16:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!