Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A vajúdásnál bent szoktak...

A vajúdásnál bent szoktak lenni azok az apukák, akik nem akarnak ott lenni a szülésnél?

Figyelt kérdés

Úgy értem ilyenkor csak a "lényeget" hagyják ki, vagy az egészet?

Arra meg szabad kérni a férjet, hogy a vajúdásnál legyen bent, és amikor jön a kitolás, csak akkor menjen ki?

(nincs rosszul amúgy semmitől)

2017. jan. 11. 14:36
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
87%

"Egyetlen férfi sem sérül attól, hogy benn van szülésnél."

Hat, ezzel azert ovatos lennek. A szexualpszichologusok hulyere keresik magukat azokon a parokon, ahol apuka bent volt a szulesnel, es az elmenyek hatasara tobbet nem tud az asszonyhoz nyulni...

Ha nem akar bemenni akkor ne eroltesd, mindenkinek jobb lesz ugy.

2017. jan. 11. 15:13
 12/48 anonim ***** válasza:
39%
#8 - bizony! Ott a pont! Tudom ,ne mugyan az, me gle lehet hurrogni, de én se nézném végig a párom pl. prosztatavizsgálatát vagy akár csak foghúzását. Vannak dolgok, amikben egyedül kell tudni helytállni.
2017. jan. 11. 15:14
 13/48 A kérdező kommentje:

# 8 lelki támasz

az orvos nem az:)

Régen se volt soha magára hagyva a szülő nő. At individuális társadalom miatt, a magánélet, intimitás elvárása miatt nem vagyunk már olyan kapcsolatban a családtagokkal, mint régen, ezért nem igényeljük az ő társaságukat szülésnél. De a támogatást igen. Viszont javarészt egy nő a férjével van a legintimebb viszonyban.

2017. jan. 11. 15:14
 14/48 A kérdező kommentje:
Az anya nem sérülhet, ha szüksége van a férjére, de az hátat fordít neki?
2017. jan. 11. 15:17
 15/48 A kérdező kommentje:

A prosztatavizsgálatot párhuzamba vonni a szüléssel :D

mondjuk én nem hinném, hogy egy kategória :D

2017. jan. 11. 15:19
 16/48 anonim ***** válasza:
100%
...ha ez ekkora probléma, akkor miért nem beszéltetek erről már a fogantatás előtt???? Most az a nem jó neked ha nem megy be, neki meg az a nem jó ha bemegy...hamarabb kellett volna tisztázni, ki mire számíthat e téren a másiktól!
2017. jan. 11. 15:20
 17/48 anonim ***** válasza:
82%

"Az anya nem sérülhet, ha szüksége van a férjére, de az hátat fordít neki?"

Ha igy all hozza akkor igen, bar akkor eleve is serult. Amugy eleve elbaxott egy kapcsolat ahol ebbol vita van, vagy igy vagy ugy.

30-40 eve egyaltalan nem volt divat az apas szules, aztan megiscsak megszulettek ugy is a gyerekek.

2017. jan. 11. 15:21
 18/48 A kérdező kommentje:
Miért, ha nem egyeznek a vágyaink szülés terén, váljunk el? :D
2017. jan. 11. 15:23
 19/48 A kérdező kommentje:
Igen, lehet h sérült vagyok, rettegek a szüléstől és úgy érzem, elárul, ha pont most fordít hátat nekem, mert neki nem kényelmes.
2017. jan. 11. 15:25
 20/48 A kérdező kommentje:

Egyszerűen nem tudok rá nem haragudni.

Vagy a szülés ennyire lo..sz dolog, és csak én görcsölök ennyire rá?

Csak én vagyok ennyire nyuszi?

2017. jan. 11. 15:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!