A vajúdásnál bent szoktak lenni azok az apukák, akik nem akarnak ott lenni a szülésnél?
Úgy értem ilyenkor csak a "lényeget" hagyják ki, vagy az egészet?
Arra meg szabad kérni a férjet, hogy a vajúdásnál legyen bent, és amikor jön a kitolás, csak akkor menjen ki?
(nincs rosszul amúgy semmitől)
"Egyetlen férfi sem sérül attól, hogy benn van szülésnél."
Hat, ezzel azert ovatos lennek. A szexualpszichologusok hulyere keresik magukat azokon a parokon, ahol apuka bent volt a szulesnel, es az elmenyek hatasara tobbet nem tud az asszonyhoz nyulni...
Ha nem akar bemenni akkor ne eroltesd, mindenkinek jobb lesz ugy.
# 8 lelki támasz
az orvos nem az:)
Régen se volt soha magára hagyva a szülő nő. At individuális társadalom miatt, a magánélet, intimitás elvárása miatt nem vagyunk már olyan kapcsolatban a családtagokkal, mint régen, ezért nem igényeljük az ő társaságukat szülésnél. De a támogatást igen. Viszont javarészt egy nő a férjével van a legintimebb viszonyban.
A prosztatavizsgálatot párhuzamba vonni a szüléssel :D
mondjuk én nem hinném, hogy egy kategória :D
"Az anya nem sérülhet, ha szüksége van a férjére, de az hátat fordít neki?"
Ha igy all hozza akkor igen, bar akkor eleve is serult. Amugy eleve elbaxott egy kapcsolat ahol ebbol vita van, vagy igy vagy ugy.
30-40 eve egyaltalan nem volt divat az apas szules, aztan megiscsak megszulettek ugy is a gyerekek.
Egyszerűen nem tudok rá nem haragudni.
Vagy a szülés ennyire lo..sz dolog, és csak én görcsölök ennyire rá?
Csak én vagyok ennyire nyuszi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!