Akinek kettő (vagy több) császára volt, az tapasztalt köztük jelentős különbséget?
Ha az elsőt jól viseltem, nem voltak nagy fájdalmaim, stb, akkor a következő császárnál is erre számítsak? Vagy egyáltalán nincs összefüggés, és lehet, hogy most még nehezebb lesz a felépülés, mint elsőre?
Kicsit tartok tőle, sokan elég borzalmas dolgokat szoktak írni a császármetszésről, de nekem nem volt igazán rossz élményem ezzel kapcsolatban. Annyi, hogy sokáig voltak érzéketlen területek a hasamon, meg persze a műtét után nehezen tudtam mozogni, felkelni.
Kicsit tartok tőle, hogy most kamatostól megkapom. :(
Sajnos több okból is indokolt a császár, természetes szülésre nincs reális esélyem. (Első gyereknél sikerült, tudom, hogy az mivel jár.)
Nekem az első császár is pozitív volt, eleinte nehezen mozogtam, otthon is kellett még idő, mire rájöttem, hogy kényelmes felkelni az ágyból. Kb. 2 hét volt, mire rendesen tudtam járni (be is gyulladt a seb egyik vége, lehet, hogy az is rátett). Fájni nem nagyon fájt, csak nehezen ment a mozgás.
Most a 2.-nál hamarabb befektettek, többedik császárosokkal voltam egy szobában. Volt, akinek a harmadik volt. Mindegyik azt mondta, hogy a 2. volt a nehezebb... Én már az őrzőben, amint tudtam felültem. Amikor kikerültem az őrzőből kórterembe, a természetesen szült anyukák nehezebben mozogtak, mint én friss császárral. Nekem fele annyira sem fájt, mint az első. Pénteken császároztak, hétfőn engedtek haza, 1 héttel a műtét után kutya bajom sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!