Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit tegyek az ilyen kellemetle...

Mit tegyek az ilyen kellemetlenségek ellen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Első babás vagyok. Most tartunk 36+3nál. Magától a szüléstől nem félek. Na jó...csak egy kicsit. (Fogászaton jobban rettegek.) Nos, inkább az olyan kellemetlenségektől tartok amik a szülőszobán történhetnek. Sokan mondják, hogy elkerülni nem lehet így inkább lelkileg szeretném magam ezekre felkészíteni. A fő problémám azzal lenne, hogy olvastam, hogy az anyukák szülés közben bekakálnak. Tudom sokan írták csoportokban és egyéb helyeken, hogy nem tudok ellene tenni és ne érezzem magam rosszul, mert a dokik már hozzászoktak az ilyenekhez. Ohhh hát oké, de én nem szoktam ahhoz hozzá, hogy összecsináljam magam bárki előtt is. Szerintetek hogy tudnám magam hozzászokatni ehhez a gondolathoz?

2017. jan. 8. 21:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ahogy te is irtad: nem foglalkozik ezzel ott senki, mert altalanos jelenseg. Nem tudod sehogyan sem befolyasolni, mert ha eppen kitolas van, akkor nem tudod a gyereket nyomni, a kakit meg kozben visszatartani, ha epp van ott valami.

En pl az elso szulesemnel nem kaptam beontest, olyan helyen szultem, ahol nem szokas.

Igaz, hogy egesz nap hasmenesem volt amikor meg nem is tudtam, hogy szules lesz. Delutan mar nem is ettem, ejjel elfolyt a magzatviz, kora reggel szultem. Valoszinuleg kiurultem teljesen, mert nem volt baleset.

A masodik szules olyan helyen volt, ahol rutin a beontes. Elotte szinten hasmenesem volt, mondtam is a korhazban, de azert megcsinaltak. Nem igazan jott ki semmi. Nah, a szuloagyon kitolasnal igen, mert szerintem a beontes azt is fellazitotta, ami masnapig bent lett volna.

Raadasul nekem a beontes kellemetlenebb elmeny volt, mint mag a baleset.

De ott senki sem ezzel foglalkozott, 10 mp alatt eltakaritottak mindent.

Hidd el, rajtad kivul ez ott senkit sem fog megrazni, szoval emiatt foleg ne izgulj. :)

2017. jan. 10. 07:44
 12/12 anonim ***** válasza:

Bármi, amit olvasol otthon, amin gondolkozol, mesélnek szüléssel kapcsolatban, az teljesen más, máshogy éled meg ott a szülőszobán. Más tudatállapotban vagy. Ott már minden természetes, magától értetődő, semmi nem ciki.

Legalábbis én így éreztem és ezt is éreztették.

Amúgy én kaptam beöntést, és nem volt ezután ilyen "probléma".

2017. jan. 12. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!