Mit tehetek az ellen hogy veletlenul se veteljek el? Nagyon szeretnem ezt a babat es felek hogy nehogy elvetljek
Szerintem nem sokat. Alap dolgokat, ne emelj, szedj magzatvédő vitamint, ne lépcsőzz sokat ha lehet stb. De nekem kímélő üzemmód mellett is missed ab lett a vége. A 6. héten leállt a fejlődés..tehettem én bármit..
De remélem neked nem lesz ilyen gondod :)
Ne igyál cickafark teát!
Én is idegeskedtem. Két kislányunk van, de 3. terhességem is volt, a kettő között. El kell határolnod magad az aggódástól. Te nem tehetsz semmit az egészséges életmódon és a vitaminokon kívül. Bízd rá a Jóistenre, kérj tőle segítséget, útmutatást, hogyan tehesd a legjobban a dolgod. Majd segít egy babás cikkel, egy félfüllel hallott beszélgetéssel, egy pár mondattal. Tanulj meg meditálni, amivel a pozitív energiákat hívod a testedbe, és lazíts. Ennyit tehetsz. Ha valami nem sikerül, nyugodt lehetsz magad felől. Köszönd meg a testednek, hogy ilyen odaadó, és hogy ennyire ügyes: teherbe tudott esni, pedig annyi-annyi nőnek ez nem sikerül... De neki igen! Örülj ennek.
Száműzd a negatív gondolatokat!
Miért vetélnél el? A legtöbb kisbaba egészségesen megszületik, csak arról kevesebbet hallasz, az nem hír, nem érdekes.
Ide is nyilván az ír, akinek problémája van, aki segítséget, tanácsot szeretne.
Nyilván nincs ilyen kérdés, hogy "boldog és problémamentes terhesség után egészséges babám született, mit szóltok ehhez?".
Boldog babavárást! Ne tedd tönkre az aggodassal életed legszebb időszakát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!