Ti tiltakoznátok ez ellen? Lent a többi.
Nem! En sajnalom az ilyen menekült embereket nem jo kedvtol menekült meg szegeny asszony ra adasul terhesen!!
Kedves kérdező pl haboru menne az orszagodba terhesen menekülésre lennel kényszerülve,neked jol esne ha az utcan hagnynak megdogolni a pici gyerekkel csak azert mert ahol "kórházi ellátásban"részesülnel,ott tiltakozni kezdtek ellened???
Kórházban dolgozom. Minden rasszista gondolat nélkül van egy szabály nálunk, ami a többi beteg védelmében jött létre. A menekülteket ugye az állam igyekszik mindenféle szűrővizsgálatnak alávetni. Na most, ezeken kb. a menekültek 4-5%-a esett át eddig. Akinek hivatalos orvosi papírja van a vizsgálatról, és egészséges a vizsgálatok alapján, az kerülhet bárkivel egy kórterembe. Akinek nincs, azt igyekszünk külön kórteremben elhelyezni, és a magunk védelmében is potenciálisan fertőzőnek tekintjük.
Ettől függetlenül előfordul, hogy nincs elég szabad szoba, így egybe kerülnek.
Ha tudják igazolni, hogy egészséges az illető, akkor nem tiltakozok. Ha nem tudok róla semmit, akkor nem nézném jó szemmel.
Nem tiltakoznék. Először az jutott eszembe, mielőtt végigolvastam a kérdésed, hogy én mit éreznék, ha egy pályaudvaron kellene megszülnöm a kisbabámat...ezután végre ellátnak egy kórházban, biztonságban vagyok a kisbabámmal együtt és mindenki utál, leprásként kezelnek.
Szóval nem tiltakoznék. Ha valami bajom lenne vele, mennék v.i.p. szobába. Ez közegészségügy, a hajléktalan is szülhet veled együtt, az sem lehet jobb. Ahol az elsőt szültem, volt egy kórterem az ilyen "szociális" eseteknek. El voltak különítve, ahogy írta egy szakmabeli. Ha pedig nem szükséges, akkor nem kell tiltakozni sem, mert nincs rá okom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!