Brutális hajhullás ellen mit tehetnék?
Ez így van, kb 1 hónapon keresztül hullhat, és tényleg brutálisan.
Àtvészeled, a hormonok csinálják, nincs rá csoda szer.
én mondjuk örültem neki, mert nekem rengeteg hajam van és így kicsit ritkább lett. most viszont nöl már ki és most meg eláll a hajam.
Voltam dokinál és a vérképem is normális ő azzal nyugtatott hogy ez teljesen természetes... Elkezdtem szedni egy vitamint de akkor majd lehet elmegyek hajgyógyászhoz is. Nem olyan nagy az a folt ma vettem észre, de azért ott van és engem zavar. Remélem rendbehozható nem szeretnék kopasz anyuka lenni:(
2 hónapja szültem amúgy.
Women's Cream...nálam csodát tett, már attól féltem, hogy megkopaszodom, amikor elkezdtem használni, és teljesen elmúlt a hajhullás, sőt elkezdett visszanőni...Ezen kívül megerősödött tőle a körmöm. Egyébként első sorban azoknak a nőknek szokták ajánlani, akik nem tudnak teherbe esni, nekem 1 hónap használat után összejött a baba...:)
6-os válaszoló, akkor ezek szerint neked is nagyon hullott a hajad? Megkérdezhetem mit talált a bőrgyógyász, mi okozta?
Illetve ezt mindenkitől kérdezném: nektek kb mikorra rendeződtek a dolgok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!